Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emekli engelli devlet memuru olabilir mi?

Konular
15
Reaksiyonlar
1
özel sektorde çalişıp emekli olan biri devlet memuru olabilirmi ??

Şu site de bazı arkadaşların yorumları pes dedirten cinsten, emekli maaşının geçinmen için yetiyor mu? demiyor, direk karalama politikası arkadaşlar normal doğal hakkı ise arkadaş araştırıyor belli ki emekli maaşı yetmiyor olabilirse memur olacak ama maalesef bazılarının yorumu na yorum bile yapmak can sıkıyor. bu gün 850-900 TL emekli maaşı alan var yeter mi?

karizmatikmen

durum tamda senin dedigin gibi bir arkadaşim emeklı oldu ve 900 tl maaş bağlandı ve de bir cocugu var bu sene okula başlayacak bu parayla cocuk okutmak ev geçindirmek imkansiz kendisi özel sektorde emelı olan kişinin memur olarak çalışa bileceğini duymuş bana sordu bende burada bu konuyu paylaştım

fatih soylu

hangi bankadasınız bankadan helal olsun engellı olup sabredip emeklı olabılmıssınız engellı statusunde bende banka da ıs arıyorum

fatih soylu

Merhaba,özel sektörden emekli olan bir vatandaşımız emeklilik sonrası devlet memuru olarak çalışmak ister ve işe başlarsa emekli maaşı kesilir.

Burada önemli olan karar sizin emekli maaşınızın kesilmesi ile elinize geçen kazanç arasındaki size fayda maliyetidir.

Ancak özel sektörde emekli olup emekli olduktan sonra özel sektörden çalışmak isteyen vatandaşlarımız hem emekli maaşını alır hemde çalışarak kazandıkları gelire sahip olurlar.Yani özel sektörden emekli olup tekrar çalışmak isteyen kişilerin emekli maaşı kesilmez.

Saygılar.

Üst Alt