Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emekli ikramiyesi alacakların eşlerine 500 TL verilecek

Loris

Aktif Üye
Konular
168
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar a haber de duydum. Emekli olanlar bayram ikrameyesini alacaklar ve artık eşlerine de 500 tl verilecek. Peki nasıl ve nerden alacaklar?Teşekkür ederim.

Ahaberde izlediyseniz orası ayrı bir dünya.

Vefat edenin eşine dul maAş ikramiye zaten veriliyor

Ahaber mi??? :) :) :)
A haber ATV haber kanal7 vs. Diğer bazı kanallar 10 numara yandaş medyadır.

Loris

Yandaş kanalları izlersen herkese 1000tl ikramiye diyor ama işin aslı öyle değil 100tl bayram ikramiyesi alanda var 1000tl alanda bırak eşine 500tl vermeyi adamlar bayram ikrameyesine zam bile yapmadılar yine yatıp kalkıp CHP teşekkür etsin millet yoksa bayram ikramiyesi bile vermezdi bu hukumet

Dul ve yetime 500 tl emeklinin kendisine 1000 tl..
Hem anneden hem babadan aylık alansa sadece 500 tl sini alabiliyor..[emoji849]
Hiç yoktan iyidir güle güle harcayın bayram harçlıklarınızı..

SM-J701F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yıllardır neden vermiyorlar a haber dediyse yalan olma ihtimali yüksektir secim öncesi yıne milleti kandırmaktan başka bişi değil bunlarınki gereken dersi vereceğiz 23 haziranda

A Haber Söylemişse doğrudur ekonomimiz şahlanıyor maşallah

Yaw A Haber yandaş değil tarafsız habercilik yapıyor bunun karşılığınıda milletten alıyorlar ben A haberi izledimm içim fershlıyor dolar düşüyor ekonomimiz şahlanıyor bunlar doğru bir bakıyom maaşım bereketlenmiş

Haberi dinleyen arkadaşımız yanlış anlamış 😊hayatta olan emeklinin eşine ayrıca bir ikramiye ödenmiyor. Ikramiyeye zam yapsalar tüm emeklilerin beklenti ama nerede.☹️☹️☹️

Emekli vefat etmiş ise geride kalan eşi veya çocuğuna düşen hisse oranında ödeniyor.

kardeşim bunlar Alice harikalar diyarında yaşıyor. Atv-Ahaber,24 haber özllilke bunlar Afyondan daha büyük etki yapar. sen bişe izle şöyle birkaç gün kendini Danimarkada falan hissediyorsun. güzel kafa yapıyor be.Neyse abicim bunlara birşey analtamazsın.

Duble yolllar Köprüler hava limanları şehir hastaneleri uzay kurumu yapttık yakında uzaya çıkacaz bu da kapak olsun size şahlanıyoruz elhamdüllah ekonomimiz uçıyor milli gelir 2002 de nerdeydi şimdi nerde engellileri kaldırdık masa başı memur yaptık şimdi çalışmaya devam ediyoruz A Haber dünyanın en tarafsız kanalıdır ben izleyince mıtlu oluyorum kaliteli habercilikte dünya birincisi ekonpmimiz uçacak ama cehape zihniyeti muhalefet ediyor bize bizi hep mağdur ettiler

Mübarek Ramazan ayında içip içip buraya yazma çok büyük günah😁 aşırı endorfin salgılıyorsun😀

Helsinki ben içerim ama su içerim biraz adralin gerek aksiyon

Üst Alt