Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emekli maaş bilgisi neden yanlış görünüyor?

nawyofficial

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Emeklilere yapilan odemelerde cikan bilgiler yanlis sizdede oylemi acaba

Her ayın 15 inde düzenleme yapılır bu ayın 15 inde düzelir diye umuyorum. Ayın 17 sinde maaş almaya başlayanlar olacağı için en geç 16 mart gibi düzenlenmiş halini görürsünüz

11,000₺ Emekli Maası?

Arkadaşlar normalde benim maaşım 5100₺ buradaki veriler nedir lütfen biri açıklasin 8000 ve 11,000 olan nedir

nawyofficial
yeni emekli oldunuz herhalde hayırlı olsun öcelikle orada birikmiş tutar gözüküyor onları aldınız mı ön ödeme olarak maaşınız ek ödeme ile 5,150 tl diğer ödemeleri alsanızda almasanızda orada gözükür bir dahaki ay düzene girer merak etmeyin zaten devlet fazla para vermez maaş hiç rahat olun

3 bin küsür onceki ay almiştim bu ayda fazla 3bin daha mi verecek acaba

Bence bugün yada en geç yarın normal düzene geçer. Devlet fazla para vermez... Güncelleme olunca düzelir.

Fazla para degil zaten yeni emekli olan birine birikmiş odeme adi altinda bir para veriliyor.

nawyofficial
3000 aldıysanız orada gözükür ama vermezler verdikleri için gözüküyor bir dahaki maaşınızda tam net görürüsünüz ama dediğim gibi maaşınız 5,151.tl

Ben her ayın 18'inde alıyorum e-devlette her ayın 13'ünde "emekli ödeme bilgileri" kısmından görebilirsiniz.

Maaşınız net:4.953 tl
Ek ödeme:198
Hayırlı olsun.

Emekli Maaşım Yatmadı Hala ?

Emekli ödeme bilgilerinde ödeme günü 19 yazmasına ragmen halen yatmadi Bankami degistirmistim neden yatmadi acaba yasayan ornekleri varsa yardimci olsun lutfen

nawyofficial
iki banka hesabınızıda kontrol ettinizmi bazen banka sgk maaş hesabını ayrı açar iyice bakın internet bankacığından

Üst Alt