Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emekli maaş düzensizliği neden oluyor? Her ay maaş miktarı farklı oluyor?

mac14

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba

01.02.2014 tarihinde emekli oldum. bildiniz gibi ilk maaşı SGK 80 günlük ödüyor toplu alıyoruz. şubat-mart ve nisan dan 20 gün SGK aylıkları peşin ödediği için buraya kadar anormallik yok.
maaşım net 1735 lira fakat nisan da yatan maaş 1802 lira ve şimdi mayısta 1750 lira
kesinti var mı diye sormayın yok bu anormallik neye dayanıyor SGK her ay farklı maaş mı veriyor anlamadım akşam eşimim maaş ödemeleri ne baktık E-DEVLETE kuruşu kuruşuna aynı kesinti varsa görülüyor bende ise net maaş her ay farklı
ne yapmalıyım.
Saygılar

Bende hiç bir değişiklik olmuyor (ilaç ya da muayene kesintisi yoksa tabii)

valla bende de aynı kuruş oynama yok eğer ilaç muayene parası olmazsa tabiki

Bende de yok,sadece o da o ay varsa ben,eşim ve çocuklara ait muayene ve ilaç kesintileri oluyor.

SGK yı aradım sordum şubat ve mart için verilmeyen ülke gelişim hızı eklenmiş ve o yüzden 1802 lira olmuş, maaş ta artış 15 lira olmuş yanı 1735+15=1750 lira bundan sonra artık herkesin gibi sabit olacak bu uygulama sadece yılbaşından sonra emekli olanlara uygulanıyormuş öyle söyledi görüştüğüm yetkili.

Üst Alt