1-ben % 95 sürekli engelliyim (kanser hastasıyım ayrıca) ssk emeklisiyim oturdugum ev ve bir adet otomobil benim üstüme kayıtlı: babam ssk emeklisi bana annem bakmakta evde bakım maası alma sartlarındna birisi olan hane gelirinin kisi basına bölümünde benim maasımda hane gelirinden mi sayılır yoksa sadece babamın ssk maası 3 mi bölünür(evde baba-anne-ben-yasamaktayım)
2-babam vefat ettiginde maasının 4/3 anneme kalacak;ben vefat ettigimde benim ssk maası mdan anneme bir maas baglanır mı.(ayrıca benim maasımdan anneme bir maas baglanırsa hem benim hem babamın maasınıda alabilir mi)
nette arastırmama ragmen net bir bilgiye ulasamdım LÜTFEN LÜTFEN bilgi sahibi olanlardan bilgi paylasımı istiyorum acilen tesekkürler.
2-babam vefat ettiginde maasının 4/3 anneme kalacak;ben vefat ettigimde benim ssk maası mdan anneme bir maas baglanır mı.(ayrıca benim maasımdan anneme bir maas baglanırsa hem benim hem babamın maasınıda alabilir mi)
nette arastırmama ragmen net bir bilgiye ulasamdım LÜTFEN LÜTFEN bilgi sahibi olanlardan bilgi paylasımı istiyorum acilen tesekkürler.