Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emekli maaşı banka taşıma işlemi gerçekleştiremedim..?

Konular
10
Reaksiyonlar
0
[FONT=sans-serif]emeklik başvurum kabül edildi bugün biriken paramı çektim farklı bir bankaya hesabımı taşımak istedim sistem onay vermedi günlük ödemeniz bulunduğu için banka değişikligi engellenmiştir diyor[/FONT]

muhaberat80

Günlük ödeme nedir? E - devlet üzerinden kredi ve borcunuz yoksa istediğiniz bankaya geçiş yapabilirsiniz.

merhaba mart ayı emeklilk başvurusu yaptım maaş baglandı içerde biriken ve emekli maaş çektim ziratbankasından banka degişikligi yapmak istedim sistem içerde birikmiş günlük ödeeminiz bulundugu için onay vermiyor

farkı bir bankada ev kredisi borcum taksitlerim var o yüzden olabilir mi acaba

muhaberat80

Başka bankaya borcunuz olsa bile maaş taşıma sorunu yaşamazsınız. Emekli maaşı promosyon borcunuz varsa tasiyamazsin. Emekli maaşı yatan bankaya git ve ne borcunuz olduğunu sorun.

emekli maaşı başka bankaya taşıma kaç gün sürüyor E devletten yapcam bunu aynı an taşınıyormu

:confused:

Üst Alt