Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emekli maaşı hesabı yapan siteler doğru bilgi veriyor mu?

S&S

Üye
Konular
41
Reaksiyonlar
1
Merhaba.
Emekli olan arkadaşlar ,
www.emekli-maasi.com
www.emeklimaasim.com

Bu siteye girip ,aldığnız maaşla ,sitenin hesapladığı maaş arasında fark var mı.
Örenmek istediğim,site doğru hesap yapıyorsa,herkes faydalana bilir.
Veya % kaç hatayla hesap yapıyor,bize sonuç için bir yol gösterebilir.

orada normal emeklilik şartlarına göre hesaplama var. Erken veya malülen emeklilik hesabı yok. o yüzden bizim için geçerli değil.

S&S arkadaşımızın bahsettiği siteye bugün girdim. Engelli ve maluller için emekli maaşı hesaplama girişi var, geçen hafta eklemişler.

S&S'nin önerdiği gibi deneyip, sonuçlarını burada paylaşabiliriz.

Arkadaşlar merhaba

ben bu siteyi mali müsavir bir arkadışıma gösterdim
o da bu sitedeki bilgilerin dogruya yakın olduğunu belirtti.

emeklilik

arkadaşım yanlış hesaplama yapıyor
ona bakmayın
sizi devlet emekli etdimi belli olur nekadar alacağınız kafanızı yomayın

sağol kardeşim benim akşamdan beri çok bozalım bozuk,prim günü 6187 yatan para 112.750.89 bana 743 tl dedi.çok moralım bozuldu doğrusu.ve iki buçuk ay daha eklenmedi.

Bende denedim emekliliğime daha 20 ay var ama 01.01.2010 da emekli olacak şekilde hesaplandığında şu ana kadar primlerin toplamı şöyle 4596 gün 166,615 TL
Hesaplanan emekli maaşı ise ek ödemelerle beraber toplam 1258 TL.
Emekli maaşı alan arkadaşların verilerini düşündüğümde makul gibi geldi.

bu site çalışıyomu yoksa ben mi giremiyorum
bilgileri giriyorum server hatası çıkıyor

Çalışıyor şimdi kontrol ettim

Ben girebiliyorum siz tekrar deneyiniz.

hala server error diyor,benim pc de bir sorun var herhalde
açılan sayfaya tc kimliği giriyorum,diğer bilgileri dolduruyorum,
malul ve diğer seçeneği tıklamıyorum
% oranımı yazıyorum
tc nin seri nosunu yazıyorum
gönder deyince hata geliyr

Ondan sonra güvenlik kodu ile Nufüs cüzdanı seri nosunuda girmen lazım.

Bende şimdi baktım

Çok teşekkürler siteyi bize öneren arkadaşım, Şimdi bende kontrol ettim ,benim maaşım 614 tl bağlanmıştı 2009 kasım ayında 5400 gün
Bu site 770 tl hesaplıyor Ne yapmamı önerirsiniz ssk2600 gün oloarak 770 tl
hesaplamış teşekkürler.
METİN

Bana da 1.200 ufak kusur dedi ama benim maaşım 1.330 tl.
Bulnes merak etme daha önce de söyledim senin maaşın en az o kadar,fazlası var eksiği yok.

Teşekkürler Ufuk bey, görüşmeyeli nasılsınız iyisinizdir inşallah.
Sağlıcakla kalın.

arkadaslar yanlıs anlamayın ama öle heryere tc kimlik nonuzu ve seri numaralarınızı veriyorsunuz yazmayın. güvenmeyin her siteye Allah muhafaza basınıza bişey gelir kimlik kopyalama falan derken. benden dost tavsiyesi. Saygılar

Nihayet hesapladım,
benim 3662 gün 148.000 de primim var, 2 ocakta hak ettim emekliliği haziranda ayrılacağım, umarım bu hesaplama doğrudur

Emekli Maaşınız 1.262,92 YTL
Ek Ödeme 50,52 YTL
SYZ 4,69 YTL
Toplam 1.318,12 YTL

Bu site güvenlimi arkadaşlar bende hesaplattım ama tedırgin oldum,çünkü bir sefer hesapladımı bir daha aynı kişiyi hesaplmıyor,engel oranımı değiştirp birde öyle bakayım dedim bidaha hesaplatamadım,bilgileri alıp ortadanmı kayboluyoracaba diyorum insan kime nasıl güveneceniğini bilmiyor,Allah sonumuzu hayır getirsin bu ülkede neler oluyor neler, bundan böyle intrnet kullanmak istemiyorum inşallah güvenilir bir sitedır.by

ben iki defa hesaplattım.ve aynı oran ve isimle hesapladı arkadaşım.

slm arkadaşlar bu sitenin vermiş oldugu miktar gerçekten dogrumu yada dogruya ne kadar yakın bilgisi olan varsa lütfen bilgilendirsin

Bu sitenin hesaplamasını test eden arkadaşlar yazarsa güzel olur..

Tc kimlik numarası ve doğum tarihi gibi özel bilgilerimi böyle sitelerde paylaşarak güvenliğimi tehlikeye düşürmektense ne kadar maaş alacağımı öğrenmesemde olur.

yatan pirim 93000 toplam. 16 yıl
pirim günsayım 5049
hesaptan çıkan sonç (797 tl) %40 raporla emekli maaşı
sitenin verdiği sonuç böyle arkadaşlar.

sitenin hesabı:
yatırılan prim : 241000 tl
gün saysı : 6150 gün
sigortalılık zamanı : 20 yıl
Bağ-kur dikkate alınmamış : 700 gün
mallülen yemekli.
hak edilen maaş: 1650 tl

slm arkadaşlar emekli maaşı hesaplayan siteler maaşları doğru hesaplıyormu arkadaşlar ben iki ay oldu emekli oldum bağlanan maaşla site arasında 30 tl farkvar site fazla cıkarıyor ayrıca aralık ayıyla ocak ayı arasındaki maaş bağlama oran farkı varmıdır benim aralıkta maaşım bağlandı bilgileriniz için teşekürler

hangi sitelerde hesapladın ,paylaşırmısın

Bu bilgi emekli maaşını öğrenmek için epey bir çaba harcamış bir arkadaşımdan. Maaşını 3 ayrı sitede aynı tarihe göre hesaplatmış.

www.alitezel.com sitesi 610 TL,
www.emekli-maasi.com sitesi 613 TL,
www.emeklimaasim.com sitesi 622 TL hesaplamış.

arkadaş emekli olmadığı için maaşı belli değil. Fakat hesaplanan maaşlar arasında çok fazla bir fark da yok.

slm arkadaşlar bende maaşımı hesab ettirdim 4250 ssk pirim ile 1254 tl çıkardı ama maaşım yeni geldi ssk dan 4250 ssk 870 gün bagkur ile gelen maaşım 1079 tl bu aradaki fark neden kaynaklandı sitenin hesap ettiğinde bagkur pirimimde yoktu sizce gelen maaşım normalmi tşk

Arkadaşım emekliliğin hayırlı olsun 124 000 lira toplam primle bence normal diğer arkadaşların prim ve maaşlarını incelersen bu rakamın normal olduğunu göreceksin

Üst Alt