Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emekli Maaşı Hesaplama Sisteminde Değişiklik Olacak!

Konular
7
Reaksiyonlar
1
2000 ve sonrası şu anki yasaya göre ( tabiki büyük haksızlık bu) yatan primin çok önemi yok hesaplama 3 e bölünmüş durumda bu nedenle en çok çarpan 2000 öncesi yatan prime veriliyor eski sitemde son 6 aya göre hesaplanıyordu bu sistem değişmediği sürece maalesef maaşlar ne kadar çok prim yatarsa yatsın 2000 önce çok çalışma yoksa maaş düşük olacak

Emekli Maaşı Hesaplama Sisteminde Değişiklik Olacak!

Bu değişim ne zaman devreye girer bilgisi olan var mı acaba

Linki verdiğiniz site internette çokça bulunan sitelerden biri. Herhangi bir resmiyeti yok yani orda yazdı diye devlet yasal bir düzenleme yapacak sanmayın. Ona bakılırsa hergün bazı gazetelerde ve onlara bağlı sitelerde buna benzer birçok yalan yanlış haber çıkıyor ama gerçekle bir ilgisi yok.

Maaş bağlama oranları, emeklilikte yaşa takılanlar gibi konularda birçok şikayetler olmasına rağmen seçim dönemleri dahil devlet kademelerinden olumlu bir adım gelmedi. Bundan sonrada olacağını pek sanmıyorum.

Merhaba;

Bu durumla ilgili en son Anayasa mahkemesi olumsuz bir karar verdi diye biliyorum. Yanılmıyorsam 1 ay filan olmuştur. Şimdi zamanım olmadığı için araştıramadım ama linkini bulunca atarım.

İyi akşamlar

Üst Alt