Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emekli maaşı için en avantajlı banka hangisi?

toprak 24

Üye
Konular
29
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar,şu forumda eskiden emekli olmak için yaşadığımız serüvenleri hatırlıyorumda ne zorluklar çekmiştik..allaha şükür şimdi emekli olduk ta kaç aydır maaş alıyoruz..benim sormak istediğim şu an ptt den elden maaş alıyorum..20 de maaş almaya gittiğim zaman baktığımda uzun kuyruklar oluşuyor..bu yüzden ayın sonuna doğru maaş çekiyorum..bu çileden kurtulup bir banakya geçmek istesek sizce mantıklı olur mu..hangi banka iyi..ben bu yaşıma kadar sadece yapı kredi ile çalıştım..ptt de kalsam bir avantajı varmı..kredi çekerken ptt daha mı cazip mesela.

avantajı yok hiç bir bankayada yüz ikiyüz lira promosyon için gitme bence en iyisi kanımca halk bank yaygın atm rahat kalabalık degil ziraat gibi devlet bankası sonuçta seçim senin ama

Manisa gibi fazla büyük olmayan Büyükşehirlerde PTT en iyisi diğer bankalar çok kalabalık.Kredi olarak Vakıfbank ve İNG gibi bankalar uygun gibi.

Ziraat , şube sayısı en fazla olan banka , İş bankası ikinci sırada , zıraat maaşın 15 misli kredi imkanı sunuyor.

ziraatin saç sapan işleriyle kafayı tırlatmamak için halkbankasını tavsiye ederim. yanlız şuan eft/havale ücretleri almaya başladılar.bunlarla işiniz yoksa kamu bankası olması sebebiyle tercih etmenizi tavsiye ederim.

Üst Alt