Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emekli maaşı ile geçinmek imkansız. Çalışmak zorundayız!

2010 mart sigorta girişim %70 böbrek nakli oldum.
4105 Günüm var sanırım emeklilik için şartlarım tamam.

Emekli olup çalışamayacağım diye bir araştırma var artık öyle biliyorum vergi indirimi ile emekli olucam. Şimdi emeklilik için başvuru yaparsam emekli maaşım 16500 bin tl.
Şuan çalışıyorum maaşım ayıtır söylemesi 50 bin tl. Borcum vs yok. 3 senedir bu iş yerindeyim 300 bin tl tazminatta alırım.

Ama yaşım 34 hani evde var bakmakla yükümlü kimsem yok.Hayatımı yaşiyim diyorum fakat tazminat ve cüzi miktar param biterse emekli maaşı ile gecinemem =)
sorum şu sizce ne iş yapılabilir mercedes aracım var diyalize girerken aldım.Ş uan değeri 2 milyon tl.Onu satayım diyorum bilmiyorum.

@kanrevan41,

Ayıptır söylemesi 50 bin tl maaş alıyorum diyorsun. 3 yıl için 300 bin alırım diyorsun..

Emekli olalı 5 sene oldu bende çalışmak istiyorum çok sıkıldım aldığım maaşta zaten 19.600 tl.
Psikiatriden engelli raporum var iş başvurusunda işe yarar mı yoksa daha mı kötü etkiler ?

Üst Alt