Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emekli maaşım bağlandı. Alacağım net rakam hangisi?

stelyopasa

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
p2f6s2zc.jpg

emekli maaşım bağlandı

birikmiş öedeme:611,42 tl
aylık tutarı: 797,50 tl
ek öedeme tutarı: 70,45 tl

NET AYLIK TUTARI: 1479,37 TL gözüküyor benim alacağım tutar net aylık tutarımı. ilk defa maaş alıcam ( birikmiş+aylık tutar+ ek ödeme tutarı ) bunların 3 ünün toplamımı benim alacağım tutar 1479,37 tl

yardımcı olursanız sevinirim

850 tl görünüyor. Düşük bağlanmış. Hayırlısı olsun, maalesef yıllar geçtikçe daha da düşecek maaşlar.

stelyopasa

Öncelikle hayırlı olsun.
Verdiğiniz ekran görüntüsüne baktım.

24 Martta birikmişler dahil alacağınız toplam para 1.479,37 TL

Aylık net emekli maaşınız da buna göre 797,50+39,88 ( %5 ek ödeme ) = 837,38 TL oluyor

serkan1976

Yanlış anlama olmasın.Ben mesajı sizin yazdığınıza cevap olarak yazmadım.

2.mesajın altına ek olarak yazıyordum.Bu aya özel ele geçecek toplam ve bundan sonraki aylar için geçerli aylık konusunda kafalarda soru işareti kalmaması içinde biraz detaylı yazayım dedim.Mesajım gönderilmeden ekranda biraz fazla kalınca işlem gecikti.O sırada sizde mesaj göndermişsiniz.

Sorun yok.:)

serkan1976

neden yıllar geçtikçe daha düşecek maaşlar normal emekliler gibi bizede zam gelmiyecekmi ????

stelyopasa sizin emekliliğiniz hayırlı olsun. Artık sizin için değil yazdığım. Siz zamlarla tabi yükselecek.

Masterzek gerçekten sorun yok kardeşim.

Üst Alt