Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emekli maaşım düşük! Hizmet birleştirmesi yapsam yükselir mi?

omer3479

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba size birşey sormak istiyorum gecenin bu saatine kadar düşünüyorum bir türlü anlam veremiyorum???

2016 Ocak ayının 4 ve 5 'nde emeklilik icin basvurumu yaptım bütün işlemlerini hallettim,
3.derece %42 rapor 4165 18 yıl dün Sgk 'dan maaş yazısı geldi
1.045+65 ek ödeme ve birikmiş tutar 21 günlük 697 TL ama bundan sonraki aylar 1.045+ek ödeme

inanın çok üzüldüm :/ emeklik olmak icin gün sayarken bu kadar az bağlanması beni hayal kırıklığına uğrattı,
şunu da söylemek isterim bu yıllar içinde özel sandikli bankada çalışmıştım emekli olurken birlestirmemistim çünkü yilim ve gunum tamdı yaklaşık 1500 gün var ötesi itiraz edip birlestircem etkisi ne derece olur teşekkür ederim cvp icin

tabiki etkisi olur yıllara göre olduğu için emeklilik kazançları

Hizmet birleştirmesi yapılıp yapılmadığı nasıl anlaşılır.

Tsk ederim Hilal kac gündür canım çok sıkkın Ptesi günü gidiyorum Ümraniye Sgk ya ınş daha iyi olacak

meşajını şimdi gördüm okudum bugün salı dün itibari ile gitmiştin sanırım sgk ya ne dediler hizmet birleştirmesini dilekçe ilede yapabilirsin aslında beyan taahhüt belgesini doldurmadan önce bu gibi durumlar için hizmet birleştirmesi her zaman yapmak gerekir

Geriye dönük işlem yapacaklar mı bende çok merak ettim şimdi. Bu bilgi ortamında nasıl olur da 1500 gün çalışma gününü birleştirmeden emekli olursunuz mesai arkadaşlarınızda mı müdahale etmedi yok muydu bir Allahın kulu şaşılacak iş...

ömer kardeşim gelişmelerden haberdar et bizleri.maaşında o prim gün sayına göre haksızlık ,bende yeni tahsis talepi verdim. bizede aynı bağlarlar herhalde benimde prim gün sayım 5030.

Arkadaşlar kusura bakmayın bakamadim birkac gundur evde ufaklık yeğen var neyse;

Ptesi günü SGK ya gittim durumu aynen yazdığım gibi izah ettim dinlediler,bir dilekçe yazdim eklemek istediğim günleri de dilekçeye ekledim 1 ay içinde sonuçlanır dediler yani Mart ayı maasinda belli olur,eksik varsa bir sonraki maasina farkı ödenir hak kaybı yasamazsin dediler,Ayrıca Ümraniye SGK 'dan memnun kaldım ilgi ve destekleri icin tsk ederim

Birşey daha var 2008 yılı 10.aya kadar aylık bağlama oranı 60 sonraki yıl ve aylar 30 a düşüyor bu konuda bilgisi olan varsa paylasirsa memnun olurum

Aklınızda olsun yeni emekli olacaklar mutlaka gunlerini tam anlamıyla fazlada olsa belirtip işlemlerine ole baslatsinlar benim gibi sonradan ugrasmasinlar

Şimdi Mart ayı maaşını bekliyorum

Cicikiz hanım ben emeklilik islemlerimi başlatırken fazladan olan günlerimi şahsen kendim bildirmemistim çünkü gunum ve yilim tamdı ayrıca maasimin yüksek baglanacagini düşündüm ama gel gör ki beklediğimden çok düşük olunca bu fazladan günlerimi de ekletmek istedim nerden baksanız 4 yıllık gunum var (1218 gun+11 ay)

bu bahsettiğim günler özel banka sandıkları,bunlar sigortaya yansımıyor siz birlestirmesini yapiyorsunuz verdiğim dilekçe ile dokumleri ekinde SGK ya teslim ettim hesaplamasi tekrar yapilacak

Üst Alt