Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emekli maaşım E-Devlette görünmüyor..?

ipeksi

Üye
Konular
57
Reaksiyonlar
5
Merhaba, 2010 yılından bu yana sürekli işgöremezlik maaşı alıyorum ancak bugün E-Devlete baktığımda emekli maaşım ödeme bilgilerinin görünmediğini gördüm hiçbir kesinti yok durdurulma yok ancak maaş görünmüyor sizlerden de konu ile alakası bilgisi olan varmı diye yazmak istedim.

Geç kaldı şuana kadar ek ödeme belli olması gerekliydi

Genel bir sorun var sanırım. Kimse göremiyor.

Bencede bir terslik var bunda benim iş göremezlik maaşım kesilmişti yaklaşık bir buçuk yıl önce emeklilik kaydında gelir durduruldu diye yazıyor ödeme bilgilerine girdiğimde daha önce ödeme günü yoktu şimdi ise ayın 24 'ü gösteriyor malulen emekli maaşım 23 iş göremezlik maaşım 24 olarak gösteriyor bir türlü anlam veremedim

Bipolevent merhaba benimde sürekli iş göremezlik maaşı bu ay kesildi. Kontrol muayenesi in sonucunu bekliyorum bakalım.

timanidis merhaba benim bir buçuk yıl önce kesildi sürekli iş göremezlik maaşım şimdi edevletle ödeme günü ayın 24 olarak güncellenmiş inşallah geri alırsınız

Merhaba, emekli maaşı e devlette görünüzyor ancak e devlette banka adres değişikliği kısmında [FONT='inherit']Aylığınızda bloke bulunduğundan dolayı, sadece şube değişikliği yapmanıza izin verilmiş olup, banka değişikliği yapmanız engellenmiştir. yazıyor ama aylık bilgisi kısmında değiştirmek istediğim banka görünüyor nasıl bir sıkıntı olabilir. PTT den Ziraata aktarmıştırm.Bilgisi olan varsa paylaşmasını rica ediyorum[/FONT]

ipeksi
bunun sebebi 2 yolludur.
1- bankadan promosyon ödemesi aldınız mı? aldıysanız 3 yıl değiştiremezsiniz.
2- maaş aldığınız bankadan kredi çektiniz mi? çektiyseniz kredi bitene kadar değiştiremezsiniz.

PTT yi de aradım blokem yok zaten herhangi bir kredi promosyan falanda almadım.

Arkadaşlar edevlete girdiğimde ödeme bilgisi bulunamadı diyor sizde de durumlar aynı mi

Sade sizde değil herkeste aynıdır malumunuz bu ay maaşlara zam gelecek maaşlar yeniden hesaplanacağı içindir

Kafanızca yorum yapmayın lütfen size zahmet ebdevletten ödeme bilgisne bakın öle yorum yapın yoksa herkes burda kafasına göre yorum yapabilir

Üst Alt