Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emekli maaşım kesildi, yeniden rapor alıp oranı yükselttim. Maaşın devamı..?

Serels

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar 2015 te yineleyen depresif bozukluk ilaçla kısmen düzelen tanısıyla %40 süreli rapor alıp vergi indiriminden 3920 gün primle emekli oldum tabi hastalığım çocukluğumdan beri var.emekli olduğum iş yerinde tekrar 03.03.2019 kadar çalışabildim artık çalışamıyorum ve şu an engelli oranım %20 ye düştü emekliliğim kesildi rapora itiraz edip hakem hastaneye gittim oranım tekrar %48 e yükseldi. Bu durumda emekli maaşımı devam ettirmek için ne yapabilirim

şimdiden teşekkür ederim

Sgk vergi dairesine gönderdi vergi daireside tekrar bi işe girip vergi indiriminden emekli olabilirsin diyor ama ben çalışamıyirum

Geçenlerde sizin durumunuzda olan birine, her ne kadar yasal olmasa da işyerinde sgk.li gösterebilecek eş dost bulmasını tavsiye ediyorlardı.

Belki de iptal edilmiş olan emekliliginizin üst kurula mahkemeye itiraz yolları vardır. Inşallah bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir.

Üst Alt