Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emekli maaşım kesilmiş! Neden olabilir?

t-i-l-k-i

Üye
Konular
53
Reaksiyonlar
0
Slm arkadaşlar oturan boğa Yen'i emekli oldum bu ayın 24 de ilk maaşımı çektim bugün e devlette emeklilik bilgilerine bakıyordum aylık gelir kesilmiştir yazıyor neden acaba yardımcı olırmusunuz iyi akşamlar

t-i-l-k-i

e-devlette çıkan bilgileri buraya kopyalarsanız nerede ne çıkmış görebilirsek belki daha anlamlı yorumlar yapılabilir.

Yapacağınız şey ad soyad tc kimlik no vs özel görünen bilgileri silerek diğer bilgileri buraya kopyalarsanız bilgili arkadaşlar daha net birşeyler söyleyebilirler.

Bir de bu sitede belli bir üyeye birşey soracaksanız yukarıda sizin yazdığınız şekilde değil OturanBoğa şeklinde yazarak ilgili kişinin site ayarları gereği uyarılmasını sağlamış olursunuz. Aksi taktirde ancak kazayla bu konu altına bakarak ismini görebilir.

t-i-l-k-i

Bende 24 kasımda birikmişlerle birlikte ilk emekli maaşımı alarak emekli oldum.Senin mesaj sonrasında kendi e-devletime baktım bir değişiklik yok.

Senin durum neden olabilir diye düşündüm.SGK hizmet dökümünü kontrol eder misin? Acaba SSK olarak prim yeniden mi işlemeye başladı? Emeklilik sonrasında bir işe girdin de acaba firma senii emekli değil normal SSK'lı olarak mı bildirdi?

Yani aylar alabilen bir süreç sonrasında sana emekli maaşını bağlayıp bağlar bağlamaz kesmelerinin başka bir sebebini pek aklıma getiremedim.

e-devletteki ilgili bölümleri bir mesajla kopyalayabilirsen nerede ne yazıyor görelim?

Zekai kardeş göndermiyorum deniyorum ırl istiyor anlamadım

Ekrandaki ilgili bölümü kopyalayacaksın.Tüm ekranı ya da site linkini değil.Aslında çok basit bir işlem ama?

Örnek olsun diye kendi e-devletime girip 4A emeklilik kaydı ekranına girince gelen bilgileri kopyalayıp özel datayı siliyorum.Aşağıda buraya kopyaladığım hali var:

xxxxxxx244 Tahsis No için 4A Emekli Kaydı Bilgileriniz:
Ad ZEKAİ
Soyadxxxxxxxxx
Sicil Noxxxxxxxx
Tahsis Kodu 2100
Aylık/Gelir DurumuAylık/Gelir ödenmektedir.
Aylık/Gelir TürüYaşlılık Aylığı

Bahsettiğim şeye baktın mı? Emekli aylığının kesilmesinin en önemli sebeplerinden biri yanlış bildirim sonucu SSK'nın yeniden normal çalışan gibi yatırılmaya başlaması olabilir.

Bunun dışında zaten SGK'ya gidip sormaktan başka yapacak fazla birşey de yok.

Ewet bülent kardeşim halletim maaş tekrar bağlandı destek primi yerine normal sigorta göstermişler ondan dolayı kesmişlerdi su an sorun yok iyi bak kendine görüşürüz

Üst Alt