Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emekli maaşım ne kadar olur?

yorgun973

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
mrb arkadaşlar 131.000 tl yatan pirim toplamı ve 4500 günüm var şuan aldığım maaş net 1.700 tl 1990 ssk girişim var ve %50 raporum var şuan emekliliğe başvursam nekadar maaş bağlanır acaba bu konuda görüşlerinizi bildirirseniz çok mutlu olurum tşk ederim şimdiden

mrb arkadaşlar benim ssk girişim 1990 %49 vergi indirimli raporum mevcut 1700 tl net maaşım var şuana kadar toplam pirim miktarım 154.000 TL ortalama yatan aylık pirim miktarım son yıl 2.500 TL emekli olmayı düşünüyorum ama şuan aldığım maaştan çok aşağı düşer diye cesaret edemiyorum sizden ricam bu konuda nekadar tahmini emekli maaşı bağlanır yardımlarınızı bekliyorum şimdiden herkeze teşekkür ederim arkadaşlar

Verdiğiniz adresler doğru hesaplıyormu acaba? Mesela benim aylık ortalama kazanç 3700 TL maaş 1700 TL gösteriyor. Bir ay önce baktığımda maaş 1535 TL gösteriyordu. İki ay öncede 1600 TL gösteriyordu. Ben doğru hesapladığından emin değilim.

03/02/1991 işe başlama (kamuda memur) ve %81 rapor 1.derece vergi indirimi ile emekliye ayrılsam ne kadar maaş alırım.. şu anki maaşım 1712.10 TL..

arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim verdiğiniz o adreste hesaplama yapıyorum kafamı karıştıran orası zaten 750 TL maaş görünüyo ne kadar doğruluk payı var bu sitenin asgari ücret yatan kişilerin en az okadar maaş bağlanıyor sizce bir yanlışlık yokmu bu sitede

bu konuyla ilgili düşüncelerinizi yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar

teşekkür ederim Bülent bey ordada hesapladım orda 840 görünüyo ek ödeme dahil demekki dediğiniz sitenin verileri kabul edilebir burdan bunu anlıyorum

Evet, o iki site oldukça yakın hesaplama yapıyor.

teşekkür ederim bu durumda yarıdan fazla maaş kaybı görünüyo mantıklı gelmiyo bana emeklilik bu şartlarda

demekki bikaç yıl daha çalışmak gerekiyo yüksek pirimler yatırılarak bunun farkı olurmu şuanki görünen emekli maaşında kayda değer değişikliğe 2 yıl daha fazla çalışmak teşekkür ederim bülent bey

www.emekli-maasi.com & www.emeklimaasim.com

Bu site şu an güncel değil herhalde 03,04,2011 güncellenme tarihi yazıyor.
( Daha maaşım bağlanmadı çalışanım)
SSK sitesinde 1200 gözüken maaşım ( + % 4 ek ödeme hariç) bu sitede 1082 tl gözüküyor ( + % 4 ek ödeme hariç)
Hangisi doğru o zaman ????? SSK nın fazla maaş vereceğini hiç tahmin etmem :)

Bülent bey sevgili üstadım ben beceremedim bu verdiğin linklerdeki emekli maaş hesaplamasını 26/06/1966 doğumluyum, 03/02/1991 tarihinden itibaren 09/12/1993 tarihine kadar Bağkurum var (Hizmet Birleştirmesi yapıldı) 2 yıl 10 ay 6 gün süreli.. 09/12/1993 tarihinden bu yana da MEB personeliyim %81 raporum 1. derece vergi indirimim var ne kadar emekli aylığım olur.. bir zahmet be ustam :) yardımını bekliyorum

2000 tl şimdi maaş alıyoruz 16 yıl sonra emekli olacaz 800 tl alacaz.allah aşkına erken emeklilik için neresi mantıklı,demek ki ne kadar hizmet o kadar maaş.bence kamuda çalışan işçi ve memur için erken emeklilik iyi değil.bundan sonra erken emeklilik için başvuru yapan arkadaşlar çok düşünmeleri gerekir,bende bşvurdum kabul edildi.tek yararı 30 tl yansıyor maaşa..iyi araştırın karar verin....

?????

Yabaran,çalışırken 2.000 tl net maaş alıp da,emekli olup da 800 tl alan kamu işçisi kim?
Öyle birşey mümkün değil,o şartlarda biri 1.500 hadi o olmasa da ona yakın bir emekli aylığı alır.

ufuk kardeş yorumları okuyunca bir anda karamsarlığa düştüm,işçi emekli olunca ne kadar alır?biliyorsunuz maaşlarımız artıyor,hadi 18 yıl hizmeti olsun

Arkadaşlar benim bir ricam olacak, uğraştım ama beceremedim, ben bilgileri girsen bilen bir dost benim için yaklaşık maaş hesabı yapabilirmi?

Doğ Trh: 01/07/1968

SSk Giriş: 03/07/1986 Toplam Gün : 117

Bağ-kur Giriş:02/01/1990 Çıkış: 15/08/2005 Toplam Gün: 5610

SSK 2005 - 2011 Arası: 1366

Toplam : 7093 gün

Özürlülük Oranım g (Vergi indirimi aldım)

Yabaran kardeş yorumlarda genelde sitelerden hesaplatmaya çalışılan aylıklar yazıyor,merak etme yazılanlar kadar değil durum.
Ancak şu var gittikçe kötüleşiyor,eski primler kıymete biniyor,yeni primlerin aylık bağlanma oranına etkisi düşük.
Şu an aynı gün ve primli iki kişi arasında 2000 öncesi primi fazla olan daha fazla alıyor gibi görünüyor.
Ben 2008 de 19 yıl,6.385 primle emekli oldum.
Bakıyorum prime esas kazancı benimkinden çok çok fazla olan arkadaşlarım şu anda emekli olunca benim kadar alamıyorlar.
Böyle olunca akla yukarıda yazdığım husus geliyor.
Şartları dolan hiç beklemesin bence.

Merhaba,

bende erken emeklılık ıcın basvuru yapacagım. vergi indirim yazısını beklıyorum. Sormak ıstedıgım, emeklı basvurusundan ne kadar sonra maaş baglanır. Erken emeklı işlemleri 4 ay kadar suruyormus doğrumudur. Normal emeklılerde bıldıgım kadarıyla 1,5-2 ayda maaş baglanıyor.

Başvuru tarihinde hemen maaş bağlanır. 1,5-2 ay sonrada toplu halde alırsın.

Üst Alt