Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emekli maaşım ne kadar sürede bağlanır?

kahraman37

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba öncelikle herkese selmalar

% 46 vergi indirimi raporumla 26.11.2012 tarihinden buyana maaşımın bağlanmasını bekliyorum. acaba ne kadar daha beklemem gerekiyor.

en fazla 1 ay sürüyordu.. sizde bir problem var gibi.. siz bir kontrola gidin.

edevlete girince orada belli oluyor.oradan kontrol edebilirsin.ben 30,01.2013 de müracaat ettim.31.01.2013 de tahsis numarası vermişler hemen.

E Devlet tende kontrol ediyorum ama hiç bir bilgi yok en son telofanla aradığımda evraklarınız kontrol için imza gitti diye söylediler bekliyoruz bakalım. Bu akşam yine alo 170 aradım bakalım ne cevap gelecek

Arkadaşlar merhaba
Nihayet en sonunda e-devlette tahsis numaram gözüktü.Fakat maaş ve alacağım toplu para gözükmüyor sadace ek ödeme miktarı yazıyor bu ne demek oluyor?
Mart 26 'da tam dört ay olacak müracat edeli

tahminim cuma günü belli olur sistemde gözükür.ek ödemenin içinde birikinti ek ödemende vardır.ilk seferde alacağın birikinti maaş+normal maaş+birikinti ek ödeme+ek ödeme = toplam miktarı alırsın sonraki maaşta alacağın maaş belli olur.

Üst Alt