Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkes pazara denk gelen pazartesi yatar demiş ama Ziraat Bankası bu zamana kadar hiç öyle yapmadı. Ya gününde, ya cumartesi hatta bazen de cumadan hesaba geçirdi hep.
İlk defa bu ay diğer bankalar gibi pazartesine sarkıttı.
Benimki de 17 si pazar günüydü, hesapta maaşı göremeyince şaşırmıştım. Sebahaddin
Ziraat Bankası ilk defa böyle bir şey yapıyor, bu ay benimki de öyle oldu. Maaşınız bu gece yarısından sonra hesabınıza geçer. Merak etmeyin genel bir uygulama.
20 senedir her ayın 17 sinde emekli maaşı alıyorum pazara denk geldiği zaman hep pazartesi almışımdır sadece bayrama denk gelirse önce aldım 17 sini geçti almış olman lazım almadıysan sorun vardır
merhabalar, Ufukalp[FONT=sans-serif] in [/FONT]son yazdıklarından sonra hazırlıklıydım, ayın 23 ünde yatış tarihi garantiye. bugün şubeye gittim, yatmış deyince çalışan görünmüyor dedim nette bundan sonra görünecek dedi. hareketlerine bakınca maaş hesabının ayın 22 sinde yatmış gibi görünüyor.
ziraat olan arkadaşlar bilgi verecektir @baytürk[FONT=sans-serif] [/FONT] benim garantide, ayrıntılarına bakınca aslında epey güzel, 23'ündeki maaş 22 sinde 01:16 da yatmış. bu daha aslında ikinci maaş oldu.