Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emekli maaşım yatmamış! Neden olabilir?

Ödeme gününüz ayın kaçı ve banka hangisi ?

Pazar gününe denk gelen ödemeler pazartesi ödenir. Cumartesi ödemesi Olanlar Cuma günü maaşını alır.

24 ü ziraat bankası olanlar ödendimi acaba bilgisi olan?

Pazar gününe denk gelenler pazartesi yatar 4440000 ücretsiz yada e devletten 4a emekli maaş ödemesi yazarsanız maaş bilginizi öğrenirsiniz

Herkes pazara denk gelen pazartesi yatar demiş ama Ziraat Bankası bu zamana kadar hiç öyle yapmadı. Ya gününde, ya cumartesi hatta bazen de cumadan hesaba geçirdi hep.
İlk defa bu ay diğer bankalar gibi pazartesine sarkıttı.
Benimki de 17 si pazar günüydü, hesapta maaşı göremeyince şaşırmıştım.
Sebahaddin
Ziraat Bankası ilk defa böyle bir şey yapıyor, bu ay benimki de öyle oldu. Maaşınız bu gece yarısından sonra hesabınıza geçer. Merak etmeyin genel bir uygulama.

20 senedir her ayın 17 sinde emekli maaşı alıyorum pazara denk geldiği zaman hep pazartesi almışımdır sadece bayrama denk gelirse önce aldım 17 sini geçti almış olman lazım almadıysan sorun vardır

merhabalar, Ufukalp[FONT=sans-serif] in [/FONT]son yazdıklarından sonra hazırlıklıydım, ayın 23 ünde yatış tarihi garantiye. bugün şubeye gittim, yatmış deyince çalışan görünmüyor dedim nette bundan sonra görünecek dedi. hareketlerine bakınca maaş hesabının ayın 22 sinde yatmış gibi görünüyor.

maas.jpg

maaş günüm bugün fakat bankamatikte baktım yatmamış pazartesi yemi kalır .ödeme günü 23 ü banka ziraat bankası

ziraat olan arkadaşlar bilgi verecektir @baytürk[FONT=sans-serif] [/FONT] benim garantide, ayrıntılarına bakınca aslında epey güzel, 23'ündeki maaş 22 sinde 01:16 da yatmış. bu daha aslında ikinci maaş oldu.

m.jpg

Üst Alt