Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emekli maaşımdan Emekliler Derneği'ne param kesiliyor..?

Konular
23
Reaksiyonlar
0
Merhabalar
ben ssk emeklısıyım malul olarak ınternet ten sgk den maaşımdan emekli cemiyetlerine bir para kesintisi gözüküyor bu parayı
nasıl iptal edebilirim veya geri alabilirim bilgisi olanlar beni lütfen aydınlatsınlar. Tesekurler....

Savaş, bu kesintinin olduğunu nereden görüyorsun?

İzinsiz kesilen para nasıl geri alınacak?
SGK, maaşından kesinti yapılan emekliklere bu paranın geri ödeneceğini bildirdi. SGK’nın www.sgk.gov.tr web sayfasına girip, ’bilgi edinme’ bölümündeki formu, doldurarak internet üzerinden gönderenler başvuru yapmış sayılacak. Cevaben gelen ’alındı’ numarasının saklanması bekleniyor. İnternete girme imkanı olmayanların ise Sosyal Güvenlik Kurumu Tahsisler Daire Başkanlığı, Bakanlıklar/ANKARA adresine boşluğa isimlerini yazarak bir dilekçe göndermeleri gerekiyor.
770 bin emekliye şok!, star gazetesi

bülent abi ben sgk sormuştum onlar emekliler cemiyetine sorun dediler

nacar kardeş o iş babamın başına geldi sgk kurumuna dilekçe veriyorsun hepsi bu bülent abinin dedği gibi yani

Bulent kardes vermiş olduğunuzsgk linte
kesıntıler görğnüyor ama bişey anlamadım o formuda abulamadım

Üst Alt