Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emekli maaşımdan fazla kredi ödüyorum diye maaşım kesilebilir mi?!

hasanay

Üye
Konular
15
Reaksiyonlar
0
Arkadaslar

malulen emeklı oldum buay 600 tl emeklı ması baglandı
6 ay once kredı cekmıstım taksıtlerı 1.150 tl 3 yıl daha odeyecegım kredıyı maas 600 kredı odemesı var 1.150 dıyerek benım malulen emeklılıgı ıptal ederlermı
calısıyordur baska turlu odeyemez dıye emeklılıgım ıptal olma gıbı bır rıskı varmı suan calısmıyorum

okuyan arkadaşların bilmediği bir konudur sizi yanlış yönlendirmek istememişlerdir. Burası chet sitesi değil kou açıp anında cevap ala bilesiniz. en az 24 saat bekleyin muhakkakki bir bilen çıkar.

Şahsiz yorumum. Eğer çalışmıyorsanız bankayla görüşüp kredinizi yapılandırmayı deneyin. krediyi çektiğimde çalışıyordum ve bunu ödeme gücüm vardı şu an malülen emekli oldum fakat gelirim bu rakamı ödemeye müsait değil. Malülen emekli olduğum için çalışamam da falan diye bir görüşün.

Kayıt içi ve ya dışı hiç bir şekilde çalışmaz iseniz maaşınız kesilmez. Fakat çalıştınığınız tespit edilirse maaşınız kesilir.

yanı sırf bankaya 1150 tl kredı oduyom dıye kesılmez dımı ssk bunu arastırmaz yanı anladıgım kadarıyla

hasanay

Aradaki farkı nasıl ödediğini araştırırlar ve çalıştığın tespit edilirse maaşınız kesilir.

Banka ödemelerinde herhangi bir sorun olmazsa eğer, sizin gelir gider tablonuz ile kimse ilgilenmez. Hakkınızda şikayet gibi bir durumda nasıl bir süreç izlerler onunla ilgili bir şey söyleyemem. Bu arada, kayıt dışı çalışma gibi bir durum olmayacaksa eğer bu konuda endişelenmenizi gerektirecek bir şey olduğunu düşünmüyorum.

hasanay
Resmi veya kayıtdışı çalıştığınız tespit edilirse Malulen Emekli maasiniz kesilir. Ama Banka kredi Taksitlerin maasinda yüksek ve/veya maaşından fazla giderin var diye Malulen Emekli maasiniz Kesilmez/Kesilmeye sebep DEĞİLDİR.

Üst Alt