Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emekli maaşımı hesaplayacak veya hesaplattırabilecek bir site bulamadım..?

zafer5555

Yeni Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar ben bir türlü emekli maaşımı hesaplayacak veya hesaplattırabilecek bir yer bulamadım ssk sitesinden hesaplayınca 1380 tl çıkıyor.
emekli-maaşı .com da 1892 tl çıkıyor.bakıma muhtaçlık bölümünü tıklarsam 2400 tl çıkıyor bu ne anlama gelor bakıma muhtaç olan kişinin aylığı dahamı yüsek olur ve bu bakıma muhtaçlık belgesi nedir nerden alınır birde emekli olurken 9000 gün üzerinden mi hesaplama yapılıyor anlayamadım gitti. yardımlarınız için teşekkürler

bakıma muhtaçlık nasıl belgeleniyor ve nereye veriliyor ayrıca emekli olurken 9000 gün üzerinden mi işlem yapılıyor ?

başka birinin sürekli bakımına muhtaçlık söz konusu ise, ve bu durum raporla belgelenebiliyorsa, malulen emekli maaşı % 10 arttırılır.

Aciiiillll

LÜTFEN YARDIM
aylık ssk primim 3200tl toplam kazancım 270000tl 2.derece özürlü ve 2100tl net maaşım var emekliliğim doldu ne kadar maaş alabilirim bilgisi olan varsa paylaşabilirmi
çünkü alacağım emekli maaşına göre istifa etmek istiyorum
teşekkürler

cevap verecek kimse yok mu aceba

Üst Alt