Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emekli maaşımı PTT'den Bankaya nasıl aldırabilirim?

karatas_52

Üye
Konular
22
Reaksiyonlar
0
Benim amca oğlum emekli 5 aydır ve ptt den maaşını alıyor ziraat bankasından almak istiyor bunun için ne yapması gerekir kasabada banka daha yakınında ziraat bankasından alması için nereye müracat etmeli

Ssk ya yada e devletle sorununu çözebilir...en kolayı e devletle yapması olur...ordan bilgilerini değiştirebilir..yada ..ssk dilekçe vererekte halledebilir....

E-devlet şifreniz yoksa önce ptt den şifre alacaksınız.
O şifreyle e-devlete girecek,aylığınız ile ilgili bölümden adres banka değişikliği kısmında aylığınızı almak istediğiniz banka ve şubeyi seçeceksiniz.
Sonraki ay maaşınız o bankaya yatar,ilk maaşı elden alınca kart başvurusu da yaparsınız,hatta bazı bankalar siz başvurmadan da kart çıkarıp ilk maaşla birlikte veriyorlar.

Benim Bank Asyada hesabım vardı e-devletten şube adını, banka adını yazdım. Hesabınıza aktarılmıştır diye mesaj geldi.

arkadaşlar merhaba ben sürekli iş göremezlik aylığı alıyordum ptt den çekiyordum

e-devlet sitesinden banka değişikliği yaptım finansbank ta çalıştığım yerin açtırdığı maaş hesabım vardı ptt bilgilerine o şubenin bilgilerini yazdım adres kısmınada maaş hesabımdaki iban ve şubenin adresini yazdım

maaş bu ayın 18 de yatacak acaba bir daha ki aya sarkarmı? daha 6 gün var

Sarkmaz diye tahmin ediyorum... Sarsa bile 1 bütün ay değil de, bir 10 gün kadar gecikir o kadar.

teşekkürler bülent abi yarın maaş günü bakalım ne olacak?

abi ödemelerim vardı bekleyemedim direk ptt den çektim, bakalım bu ay 18 inde otomatik olarak hesabıma yatacakmı sonucu yazacağım.

sevgili arkadaşlar daha önceden bu olay başıma geldiği için bu konudaki bilgilerimi aktarıyorum..aslında bir kaç arkadaş cevap vermiş...öncelikle ptt den bankaya veya başka bir yere alabilmek için e-devlet şifremizin olması gerekiyor.bu değişiklik artık sadece e-devlet üzerinden yapılabiliyor..e-devlet şifresi almak en yakın ptt şubesinden 1 tl karşılığı mümkündür...e-devlete girerek banka ve adres değişikliği kısmından çok kolay bir şekilde istediğimiz değişiklikleri yapalım.zaten onay verdik mi otomatik olarak maaş çekim yeri değişiyor.değişiklikle beraber banka size atm kartıda otomatik çıkartıyor.saygılar

son durumu paylaşıyorum, turkiye.gov.tr üzerinden 12.09.2013 tarihinde yaptığım banka değişikliği (ptt den finansbanka) 07.10.2013 tarihinde ilgili şubeye aktarıldı. süreç yaklaşık 1 ay

transfer yapacak arkadaşlar aylıklarını çektikten sonraki gün değişikliği gerçekleştirirlerse birdahaki aylık belirlediğiniz hesaba yatar.

e develette maaş aktarılması kaldırıldımı arkadaşalr maaşımı aktaramıyorum

Şimdi baktım, banka değişiklik ekranı görünüyor turkiye.gov.tr adresinde

bende bankaya aktardım hayırlısı bakalım bu ay bankadan alacağım.

bülent abi 2022 aylıgı maaşı banka degişikligi olmuyor degilmi

[FONT=Tahoma]Bu hizmetten yararlanarak, T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan aldığınız gelir veya aylığın ödeneceği banka ya da PTT şubesini güncelleyebilirsiniz.[/FONT]
[FONT=Tahoma]Konutta Ödeme sadece PTT'den yapılan ödemeler için geçerlidir.[/FONT]

[FONT=Tahoma][/FONT]
[FONT=Tahoma]Sistemde kayıtlı bilginiz bulunmamaktadır.[/FONT]

abi bende gözükmüyor nerden güncelleme yapıcam lütfen yardım

oturanboga abi 144 aradım bizde sorun yok dediler bimere mesaj attım e devlette maaşın gözükmuyor diye acaba nerden güncelleme yapılcak postanedenmi maaşım gözkmüğyor

......

Bilemiyorum ki... Seninki emekli maaşı di mi, 2022 maaşı vs. değil?

2022 maaşı abibankayala görüştüm tamam akataralım dedi ama linki bulduk ama ama benım maaş gözükmuyor abi lütfen yardım

Üst Alt