Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emekli maaşının Başlangıç Tarihi ne olacak?

Toroslar

Yeni Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar ben evraklarimi 29/02/ 2016 teslim ettim maasim ne zaman başlayacak teslimden sonra maaş isliyomu bilgisi olan varsa paylaşsin lutfen

İlk Maaşımı Kaç Günlük Alacağım?

İyi akşamlar arkadaşlar.benim aylık başlangıcın 01/03/2016 .ilk maaş alma günü 23/04/2016 şimdi ben kaç günlük maaş alacam.53 günlük mu maaş alacam bilgisi olanlar paylaşsın lütfen .teşekkürler.

Cevap için teşekkür ederim.yalnız neden 82 gün anlayamadim.başlangıç 01/03/2016 yani mart birden itibaren.mart 31 nisan 23 toplam 54 eder.mayıs ayının maasinada alcam o zaman .hadi aldık varsayalım o zaman ben ssonraki maasi haziranda alırım o zamn çünkü mayisi pesin almış olurum. Cevap verirseniz memnun olurum .saygilarimla.

Emekli maaşları peşin ödenir
23 Nisanda 23 Mayısa kadar olan maaşınızın tamamını alacaksınız.
Buda 82 gün yapar

Abim tesekkur ederim cevap için.peki ben mayıs ayında maaş alacam mi yoksa hazirandami akacam

Mayıs ayındada hazirana kadar olan maaşı alacaksınız.
Bundan sonra her ay maaş alacaksınız.

Tesekkur ediyorum kardesim .cevap için karışık islermis bu işler .sonunda emekli olduk.8 ay sürdü nerdehse vergi indirimi ne ben 20/08/2015 muracat ettim.23/04/2016 emeklilikle sonuçlandı .valla devlet bizi bayağı düşünüyorum.8 ayda özürlü birini emekli ettiler sagolsunlar.

Turkuaz e devlette sadece gözüktü kardeş daha maaşla ek ödeme. Gozukuyo ayın 23 e devlete dusmus

Sormak istediğin soru varsa cevaplayayim bilgim dahilinde

Hayırlı olsun Toroslar kardeşim emekli aylık netleştiğinde Sgk başlangıcı toplam pirim gün sayısı, dönemleriniz toplam kazancının kaç tl olduğunu da yazarsaniz bizler için çok iyi olur. Asgari Ücret tenmi ödendi pirimleriniz tşkler.

Arkadaşlar bilgi amaçlı olması ve süreç nasıl işliyor diye bu mj arkadaşlarımla paylaşmak istiyorum.mj vergi indiriminden yararlanmak mak vede emekli olmak isteyen arkadaşlar içindir.ben vergi indirimi için çalıştığım şirkette çalıştığına dair vede vergi indiriminden yararlanmak için bir yazıyla bildirilir bide nüfus cüzdanını arkalı önlü fotokopisiyle bulunduğun ilin gelir idaresi başkanlığına 20/08/2015 müracaat ettim.beni aynı gün bulunduğun ilin herhangi bir devlet hastahasine sevk ettiler.ordan bana ; .27/11/2015 gününe heyet için rendavu verildi.orda vergi dairesinin evragi nüfus arkalı önlü fotokopisi,bi de iki adet yeni çekilmiş fotoğraf istiyorlar.27/112015 heyeti gezmeye başladık iki gün sürdü.evrakları hastahaneler teslim ettim.daha sonra 23/12/2015 yılına büyük heyet için gün verildi tekrar.heyete girdim 07/01 2016 yılında ropor için gün verildi.gittim o gün roporo aldım.bir aslını bana bir tanesini vergi dairesi başkanlığına gönderiler.18/01/016 yılında vergi dairesine ulaşmış rapor.27/01/2016 yılında vergi dairesi raporu Ankara merkez sağlık başkanlığına gönderdi.16/02/2016 yılında onaylandı geri geldi.29/02/2016 yılında emekli için muracat ettim.ha bu arada℅ 56 ropor aldık.10/03/2016 yılında SSK vergi dairesine yazı yazmış.18/03 /2016 olumlu olarak sgk ya dönüş yapmış.23/03/2016 yılında emekli e devlette gözüktü.

Arkadaşlar 31.03.2016 tarihi ile emekli olabilmek için evraklarımı teslim ettim yalnız krumdan maaş ile ilgili herhangi bir bilgi vermediler ne zaman emekli maaşı alırım bir bilgi verebilirmisiniz sadece kurumdan ayın 1 inden itibaren emeklisiniz dediler e devletten ne zaman görebilirim veya takip edebiliyormuyum teşekkürler.

Vergi indiriminden mi emekli olacağınız.emekli olacaniz.sgk günlerin aynı sehirdemi.31/3/2016 mi shk ya muracat ettiniz

vergi indiriminden emekli olacağım çalıştığım en son yer Kocaeli ve ordaki sgk müdürlüğünden başvuru yaptım sadece 3 il mevcut İstanbul çannakkale ve Kocaeli çalışmış olduğum iller 31.03.2016 tarihinde emekliliğe başvurumu yaptım 01,04,2016 tarihi ile emekli aylığınız başlamıştır dediler bunu e devletten nasıl takip edebiliyorum veya ne zaman takip işlemini görebilirim teşekkürler.

Sgk evrak takibinden takip et.TC gir bide yılını yaz ordan takip et

Toroslar e devlette ödemeler bilgisi "ek ödeme " ne kadar yazıyor.

Maaş cekme

Arkadaşlar iyi akşamlar benim bir mazuratim olacak bilen varsa paylaşsın lütfen.maaşını kredi kartında yada atm den alabiliyor mu acaba.payladirsaniz sevinirim

Adına açılan banka hesabından atmlerden çekebilirsin.

O bankada benim hesap yoktu.sadece kredi kartim var.tahsiz nola yada TC nola alabilir miyim.

Toroslar
Kimliğinizle gidin ilk maaşınızı çekin.
Aynı bankadan almaya devam edecekseniz banka kartı talep edin.
Banka ve şubeyi değiştirmek istiyorsanız ilk maaşı çektikten hemen sonra e-devlette banka şube değişikliği yapın. Sonraki ay da onlar çıkarmamışsa banka kartı talep edin.

Üst Alt