Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emekli maaşının hangi bankaya yatacağı ve banka kartı..?

Konular
22
Reaksiyonlar
0
hesabı bizmi açtıracağız yoksa sgk mı açtıracak bilgisi olan varmı?

Emeklilik dilekçesi verirken maaşın hangi bankaya yatmasını istediğinizi dilekçede banka isimleri var oradan seçiyorsunuz günlük ödemeniz belirttiğin bankaya yatar, parayı çekmek için bankaya gittiğinde vezneden emekli maaş hesabını oluşturuyoruz

@Hakanç cevabın için teşekkürler.

Maaş hesabı otomaik açılmış ziraatten maaş kartım evemi gelecek yoksa bankadan benmi alacağım acaba bilgisi olan var mı ?

Dilekçe verirken ödeme almak istediğiniz banka iban nosunu da yazıyorsunuz.. banka seçme olayını bilmiyorum. İstediğimiz bankaya yatar heralde

Sadece yapman gereken dilekçe verirken banka ismini yazman yeterli. Tahsis no çıktıktan sonra istemiş olduğun bankaya giderek hem promosyon hem kart talebini söyleyebilirsin. Tahsis no banka sisteminde otomatik olarak gözüküyor..

@Chucky859 dilekçe verirken sadece banka ismi ve şube ismi yazmıştık iban numarası falan vermedik.cevabınız için teşekkürler.

@deasn12 emeklilik dilekçesi verirken banka ismi ve şube adı yazmıştık.istediğim bankadan hesap açılmış ve günlük ödemelerimde o bankaya yatmıştı.cevabınız için teşekkürler.

@deasn12 ben 2 yıl kontrollu emekli oldum banada promosyon verirlermi acaba çünkü emekli maaşını 3 yıl aynı bankadan alıcam diye sözleşme imzalıyorsun ya acaba bu konu hakkında bilginiz varmı?

velhasıl08 dostum banka senin kaç yıl süreli emekli olduğunu göremez yanlızca emekli maaş aldığını bilir (emekli maaşın kesilince allah göstermesin) hesaplama yapar ona göre artı veya eski veriri diye düşünüyorum

yildirim79 cevabın için teşekkürler.
Diğer arkadaşlara yardımcı olsun diye yazıyorum. Maaş hesabım otomatik açılmıştı .Kart çıkarmak için bankaya gittim müşteri hizmetlerinden olmuyormuş memur isimsiz kart isterseniz hemen verebilirim dedi isim yazan kart isterseniz bir haftada çıkar dedi.kartımı aldım.promosyonu sordum onuda verdiler .eğer maaşım kesilirse bende kalan bir yılın ücretini talep ederler diye düşünüyorum.

Üst Alt