Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emekli maaşının kontrollü olup olmadığını nasıl anlarız?

cilem01

Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
ALLAHIMA ŞÜKÜRLER olsun zorda olsa çalıştık buhalimizle emekli olduk, maaş az ama başkalarına Muhtaç olmaktan kurtulduk, arkadaşlar bizim gibi engellilerin kontrolüm ne oluyormuş Kontrolü ankaramı belirliyor, nasıl bir konu kontrolüm olur ise oranım yükselecek rahatsızlıklarım artıyor, ben kontrol gelip gelmemesine bakmadan müracat etmeyi düşünü yorum eriyorum her geçen gün!

cilem01

Emeklili olurken size bir kontrol süresi söylenmemişse, kontrol yok demektir.

Emekli olduktan sonra rapor oranınız artsa da emekli maaşınız artmaz.

cilem01

Emeklili olurken size bir kontrol süresi söylenmemişse, kontrol yok demektir.

Emekli olduktan sonra rapor oranınız artsa da emekli maaşınız artmaz.

sayın oturanboğa benim raporum sürekli vergi indirimindede süre yok oda sürekli emekli olurken muracaat ettiğimizde emekliliği sgk süreli yapabiliyormu

Bülent bey maaşımın artmasıyla alakalı yazmadım yüzde 80 oranım zaten ben arttırma bazında değil zaten arttırırlar diye düşünüyorum, rahatzızlıgım artıyor, buna şükür ALLAHIM başkalarına Muhtaç etmesin, bana kontrol varmı sizin gibi özürlü olupta emekli olan Ların Kontrolü oluyor dedi bir vatandaş, bu anlamda sordum, rapor Ömür boyu ver indirim de süre yok, konrol olup olmadığı edevlette yazarmı yazar ise nere de yazar, maaş baglama evragım gelmedi daha!

cilem01

emekliliğinizi aldığınız sigorta müdürlüğüne gidip sorun bunu. Ama kontrol olsa bunu emekliiği size haber verirken mutlaka size söylerlerdi diye düşünüyorum...

İlk maaşımı 19 unda nasip olur ise çekecem, dün sgk yı aradım maaşım düşük diye normal dediler, eve evrak gönderecez dediler, kontrol olup olmadıgını nerden veya 170 den öğrene bilirmiyim!

Cilem01 emekliliğin hayırlı olsun ALLAH güle güle yedirmeyi nasip etsin soruna gelince kontrol dediğin herhalde muayeneye tekrar çağırırlar mı diye soruyorsun eğer kasdettiğin buysa sana sgk dan zarf gelecek onun içinde muayene diye bir bölüm var oraya bak bir tarih yazıyorsa o tarihte muayeneye gideceksin eğer tarih yoksa sürekli emeklisin yani kontrol yok.

Yener teşekkür ederim, o kağıt gelmedi daha, var ise e devlet sayfa sının hangi kıtasında görünür veya görünürmü!

Yener teşekkür ederim, o kağıt gelmedi daha, var ise e devlet sayfa sının hangi kıtasında görünür veya görünürmü!

Yener Ankara saglık kuru Ege bölgesi için Ankara değil İzmir'de imiş bugün ögrendim!

ilk nemekli olduğumda bende itiraz etmiştim. sgk dan kagıt geldi normal dediler.

merhaba arkadaşlar ben bir yıl süreli %61 oran raporla emekli oldum salı günüde kontrol için sgk beni hastaneye sevk etti ve oran %62 iki yıl süreli sgk şimdi bana yazımı gönderecek yoksa benmi gidecem kontrol olup olmadığının anlamak için bilen varmı teşekkürler

tarum 41
geçen seneki rapor işitme kaybı %35 psikaytri %40 kismi remisyonda depresyon bir yıl kontrol
bu sefer işitme kaybı %36 psikaytri %40 konrtol 2 yıl..ayrıca işitme kaybım doğuştan değil iki kulaktanda ameliyat oldum kemikçikler erimiş iç kulak tahribat görmüş işitme kaybım bundan

Günaydın kader arkadaşlarım, emekli oldum sitede okuduğum kadarıyla bazı engelli kardeşlerim kontrol gününden bahsetmekteler, benim evime sgk dan emekliliğimle alakalı bildirge evragı gelmedi 1 şubat ta maşımın bağlandığını e devletten ögrendim, kontrol olup olmadıgını evragın dışında ögrene bilecegim bir birim varmı!

Polat68 aradım bilmiyoruz evrak gelir dediler, başka öğrene bileceğimiz birim, yokmu!

rapor sürekli vergi indiriminde sürekliyse muhtemelen istemezler die düşünüyorum sgk da söylediler ama genede kontrol hakkı sgk nın herzaman var dediler burdaki arkadaşlar olsun dışardan olsun sureli emeklilik yapma hakkı var die

cilem01

cilem kendini boşu boşuna sıkıntı sterese sokmuşsun eğer kontrolün vasrsa zaten sgk kurumu bunu sana yazı ile bildiriyor maaşın bağlanmış evrağın geldiğinde göreceksin hatta maaş alma günün gelir ama hala evrağın postada olur evrağın olmasa bile elinde nifus cüzdanı ile bankaya gidip maaşını alabilirsin birde sgk web sitesinde bilgi edinme diye bir kısım var buraya açıkça öğrenmek istedğini yazarsan sana kurum cevap vermek zorunda elektonik olarak cevabı seçersen daha erken bilgi gelir bende iş göremezlikten emekli oldum maaşım daha bağlanıyor gittim kurumdan bana yazılı olarak maluliyet oranımı öğrenmek istiyorum dedim bekledim yazıyı yazdılar yüksek sağlık kurulu bir yıllık kontrol olarak vermiş maaş bağlandıktan sonra bir yıl sonra kontrole gireceğim yeniden kuruma başvurcem kurum hst sevk edecek böyle bir işlem gidecek

Polat il dışına çıkacam o evrak gelsin durumu net öğreneyim diye gitmedim, belki bilen bir kardeşimiz belki yazar!

cilem01

cilem sana bir ayrıntıyı vereyim e devletten gir maaşını görüyorsun orda durum kodu var durum kodunda ne yazıyor ona bak rahatla

hilal72

hilal72 benim rapor sürekli vergi ind sürekli rapor ve vergi ind. tarihi 2015 yüzde 58 emekli müracadında emeklilik süreli olabiliyormu

Cilem bana özelden tc ni at ben sgk dan sorayım acil at bana

Merhaba, ben süresiz raporla 1yıl süreli vergi indirimi aldım ve emekli oldum.Daha Maaş almadım.Eve kağıdımda gelmedi.Fakat bu gün E devlete düşmüş.Dediğiniz gibi Durum kodunda şu an için birşey yazmıyor.Bu sizce ne anlama geliyor.emekliliğim süreli mi süresizmi teşekkür ederim.

Arkadaşlar emeklilik dilekçesi verdiğiniz sgk müdürlüğünden bilgi alabilirsiniz.

Aynen bi açıklarsan.Bildiğin bişey varsa bizde öğrenelim.

bazı arkadaşlarda _ işareti olarak çıkıyormuş
normal sürekli olan maaş olur yada hiç işaret olmaz harf yazmaz isede sürekli devam eden maaş olur

polat68
seninkinde süreklidir emeklilik kontrol istenilen aylıklar malulen emeklilikte ve iş göremez emekliliğinde istenir oda her kesden istenmez

Üst Alt