Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emekli maaşının tamamına banka el koyuyor!? [Hukuk]

posmeh

Yeni Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
iyi günler benim babam emekli maaşı aldığı bankaya kredi ve kredi kartı borcumuz var borcumuzu zamamnında 1,5 sene ödedik annem öleli işler ters gitti babam hasta oldu şimdi 2 aydır yoğun bakımda borçları ödeyemedik elektirk kira vb ödeyemedik zor durumdayız banka emekli maaşının tamamına el koyuyor bankaya elektrik kira su paramızı verin gerisini alın demem rağmen cevap vermediler avukata gidemedim para yok lütfen ne yapmalıyım yardımcı olun doktor babanız ev tipi vantilör ile evde yaşacak dedi zor durumdayız bankaya öderken sorun yokktu sağlık sebebleri araya girince ödeyemedik

Hemen o bankadan başka bir bankaya taşıyın maaşınızı orada durduğu sürece el koyacaktır ,aslında hakkı yok ama koyuyor başıma gelmişti.İcra yolu ile olsa 4/1 oranında ödersiniz.

Emeklinin maaşına haciz konamaz diye bir ibarede vardı ama ne derece doğru bilmiyorum.

Üst Alt