Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emekli maaşları 1500 TL'ye çıkarsa 2022 aylığımız kesilir mi?

mry

Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar azonce en düşük emekli maasin 1500 olacağı söylendi.esim normalde 1100lira malullük alıyordu.vede ben 2022maasindan yararlaniyordum..eğer 1500 lira olursa kişi basins düşen asgari geçim standardı ni asıyoruz.benim maaşım kesilir mi o halde.onerileriniz var mı bu konuda ne yapmam lazım..

50lira fark olacak 50 lira içinde kesilir mi ya

1 TL bile geçerse olur ama belki bu 2022 maaşına ve diğer maaslarada bir düzenleme gelir

Mry;

Haberleri oluncaya kadar alirsin hic kurcalama birşey yapmana gerek yok.

mry Daha önce emeklilere seyanen 100 TL zam yapılmıştı ve mağduriyetler olmuştu . Oluşan mağduriyeti gidermek için kişi başı gelir seviyesini yükselttiler . Bayram ikramiyelerinde de bu tür olay gelişmişti ve tedbirini almışlardı . Boşuna vesvese yapmayın derim . Olur ki kesilme yaşanırsa tekrardan bağlanması için başvuruda bulunabilirsin .

-DORLION-
Kardeşim bu pakette engelli maaşlarında bir iyileştirme söz konusu olurmu acaba.

Mehmet005 merhaba :)

Şuan için emekli demiş , 2022 ve sosyal yardım maaşlarını kapsar mı belirsiz . Ekonomik kayıplar için tedbir alırken belki artış olur diye tahmin ediyorum . Aile ve Sosyal işler bakanlığı böyle bir müjde verirse çok çok iyi olur , yine de tam beklenti içinde olmayalım .

-DORLION-
çok teşekkür ediyorum.insallah dediğiniz gibi olur.eger kesilirse hane ye bir kişi ekleyeceğim çünkü..o da tam çözüm mü bilemedim ama.suan da yapacak bişey yok ..

Üst Alt