Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emekli maaşlarına seyyanen zam uygulaması resmi gazetede yayınlandı.

Mustafa 1972

Aktif Üye
Konular
82
Reaksiyonlar
127
temmuzda yapılacak ssk bagkur maaşlarının zammı açıklandı. 1000tlnin altında olanlar 1100tl. 1000tlnin üstünde olanlara ise 1100 tl olacak şekilde seyyanen zam uygulaması açıklandı. resmi gazetede ilan edilmiştir yasa gerçekleşti. ayrıca çalışan emekliden kesilen sigorta destek pirimide yüzde 15 olan sigorta destek pirimi yüzde 10 olarak kabul edilip resmi gazede yayınlanmıştır. çalışan emeklimiz yüzde 5 daha fazla almış olacak. herkese duyurulur. tüm emekli arkadaşlarımıza

Ben 10 gün önce emeklilik için bsşvurdum.henüz bağlanmadı.zam bana yansır mı

Ben araniza yeni katildim 3 yil önce emekli oldum şuan çalışabilir miyim masum kesilirmi yaalilik maasi yaziyor

malulen emekli olduysanız çalışamazsınız. ancak vergi indiriminden emekli olduysanız çalışabilirsiniz

[SIZE=3][FONT=pt_sansregular]1000 lira altındaki aylıklar hepten 1000 lira olmayacak;
[/FONT]
[FONT=Gotham Narrow SSm]Yani bir emeklinin 800 lira maaşı varsa 900 lira olacak[/FONT][/SIZE]

Üst Alt