Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emekli maaşlarında promosyon güncellemesi

kardelenn

Aktif Üye
Konular
39
Reaksiyonlar
40
Arkadaşlar bazı bankalar promosyon güncellemesi yapıyor sanırım 30.12.2021 tarihine kadar devam ediyor.
Benim maaş Ak bankasında idi güncelleme yapmak istiyorum dedim 3 yıllık sözleşmem bitmediği için 365 tl gibi bir fark ödedim güncel promosyon miktarını ödediler.

Sözleşmeniz bitmeden geçemezsiniz. 3 senelik bir sözleşme yapınca promosyon hesabınıza yatırılıyor. Bitince dilediğiniz bir bankaya taşıya bilirsiniz.

Aynı banka olduğu için geciliyor 2 gün önce yaptım aradaki 365 tl gibi bir fark aldılar

Ben geçtiğimiz yıl yapmıştım. Sözleşme süresi bitmesine kalan günler hesaplanıyor. Banka kalan sürenin parasını alıp yeni üç yıllık sözleşme yapıyorlar.

evet sanırım akbank en yükseğini veriyor promosyon olarak
diğerleri de başka emekli getir bize ödül al filan diyor

iş bankası ve Akbank olarak duydum diğerlerini bilemiyorum

arkadaşlar emekli promosyonu ile ilgili bilgi vermek istiyorum. ben ptt den maaşımı yapı krediye 6 ay önce taşımıştım o zaman maaşım 2100 tl idi ve banka bana 1500 tl promosyon ücreti ödedi,şimdi maaşlara zamlar gelince benim maaş 2650 tl oldu yapı krediyi aradım durum bu dedim, onlarda promosyonun bugün itibari ile 2500 tl olduğunu söylediler.gerideki 6 ay için 1292 tl geri ödedim.şimdi bana 2500 tl ödeyecekler yani 1200 tl daha kar etmiş oldum.yapı kredi yi tavsiye ederim.

en iyi promosyon yapı kredi de sanırım kaçırmayın

De-Kont turan1977 bende bugün yapıkrediye gittim arkadaşlar. Promosyon sözleşme yapıldı 3 yıllık olarak. Emeklilik dilekçesini verirken akıl edemedim direk halkbank olarak yazmıştım halkbankasında promosyon çok düşük. Şubat ayında yatacak olan ilk emekli maaşım halkbankasınamı yatacak yoksa yapıkredi bankasınamı yatacak ? Kafam buna takıldı. Unutmadan yapıkredi de promosyon başvurusu yaparken onlar banka sistemi üzerinde emekli olduğumu ve halkbank olduğunu gördüler hemen.

deasn12 BENCE HALKBANK A YATAR TAKİP EDEN MART AYINDA PROMOSYON VE EMEKLİ MAAŞINIZ YAPI KREDİYE YATAR. E DEVLETTEN ŞUAN 4A EEMEKLİ AYLIK BİLGİSİNDE DE HALKBANK YAZIYORSA DEDİĞİM GİBİ OLUR.

HakanEs26
E-devletten kontrol ettim halkbank görünüyor ve değiştirme yapılamıyor. Benim işyeri maaş halkbankasına yatıyor halkbankasında hesaplarım maaş kartım var.
Emekli ilk Maaş kayıtlı hesaplarıma yatar değilmi yeni hesap açılmaz tekrar.

HakanEs26 Yapıkredi olarak güncellenmiş. Yapıkredi müşteri hizmetleri aradı beni sabah onay vermemi istedi mobil olarak onay verdim daha sonra sgk da banka bilgilerim değişmiş hemen. Buda demek oluyorki 26 şubatta yatacak maaş ilk maaş yapıkredi bankasına yatırılacak.

banka değişiklikleri için maaşı aldıktan sonra 1-2 gün içinde gidildiğinde bir sonraki ay maaş yeni bankaya yetişiyor.

promosyonları takip edin,illa 3 yıl beklmenize gerek yok..promosyon tutarları veya emekli maaşları yükseldiğinde tekrar yenileyebiliyorsunuz.eskisini iptal ettirip yenisine geçebiliyorsunuz

deasn12

İlk maaş TC kimlik numarası ile yatacağı icin o bankaya yatar lakin hs düşmeye bilir kimlikle içerden çekersin benimde ilk işbankası da hs olmasına rağmen hs düşmedi maaş farkını kimlikle cektiydim normal maaş ise hesaba düştü bankadan msj geldi hayırlı olsun buarada

bazı arkadaşlar aynı bankadan alma zorunluluğu var gibi yazmış öyle bir şey yok eğer o bankada kredi borcunuz falan yoksa kalan farkı ödeyip istediğiniz bankaya geçebilirsiniz.

@Hayrettincezayir teşekkür ederim arkadaşım saol. hesabıma düşmedi evet mecbur halkbankasına giderek TC numarası ile alacaz birikmiş maaşımızı. İnşallah 26 şubatta yatacak mart maaşımız yapıkredi bankasına yatar. 26.02.2022 cumartesi ye denk geliyor çünkü.

deasn12

yapı kredi bu konuda müthiş, hızlı yatar kesinlikle,cumartesiye gelen maaşlar cumadan yatıyor..pazara gelenler pazartesi yatıyor.

@turan1977 şubat ayı emeklilik maaşı birikmiş tutar halkbankasından bugün çekeğim zaten tc numarası ile. İstiyorumki 26 şubatta yatacak mart emekli maaşım yapıkredi bankasına yatırılsın.Yapıkredi de çalışan sözleşme imzalıdığımız bayana maaş kartını felan sordum kendiside bana sgk emeklilik evraklarınız bize geldiğinde hemen maaş kartınız çıkartılır dedi. Sistemden yapıkredi bankası görülüyor ama bakalım ne olcak..

@turan1977 şubat ayı emeklilik maaşı birikmiş tutar halkbankasından bugün çekeğim zaten tc numarası ile. İstiyorumki 26 şubatta yatacak mart emekli maaşım yapıkredi bankasına yatırılsın.Yapıkredi de çalışan sözleşme imzalıdığımız bayana maaş kartını felan sordum kendiside bana sgk emeklilik evraklarınız bize geldiğinde hemen maaş kartınız çıkartılır dedi. Sistemden yapıkredi bankası görülüyor ama bakalım ne olcak..

kesin yapı krediden alacaksın ok...

Hayırlı olsun allah huzur içinde harcamayı nasip etsin ben teşekkür ederim

Aynı gün cumartesi yatarsa yada pazar yatsana çekebilirsin bilgine

Hayrettincezayir turan1977 Allah razı olsun sağolun. Bügün gittim halkbankasından birikmiş günlük ödemeyi tc numaramla çektim. Halkbankasındaki bayana da durumu ilettim oda yatabilir yapıkredi bankasından ama tam emin değilim dedi belkide merkez şubemize yatacak mart emekli maaşınız dedi.

o sistem 1 ocak tarihi ile değişti artık hangi güne geliyorsa cumartesi pazar dahil o gün yatacak
turan1977

Üst Alt