Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emekli mi olayım yoksa hizmetli olarak mı çalışayım?

zazaca

Üye
Konular
53
Reaksiyonlar
1
Merhaba arkadaşlar ,
sizden bazı konularda tavsiyeler istiyorum bana yardımcı olabilirmisiniz
emeklilik sürem %40 vergi indirimi ile nisan 2014 te doluyor emekli olup çalışabilsem iyi fakat iş bulunursa çalışabilirim şimdiki çalıştığım yer biraz durumlar bulanık bu yüzden birde borç altına girdik ki şimdi bu emeklilik öncesi bana ne gibi tavsiyeler verirsiniz ne yapmalıyım emekli olup çalışmaya devam mı edebilirim yada hizmetli tercihi yapıp emeklilik şartlarımı değiştirmeli miyim ne tavsiye edersiniz 10 yıllık borç altına girdim ev aldım ödemeler var cevaplar için teşekkürler

bence emekli ol kafana göre bi iş bulabilecek konumda isen ki istanbulda bulursun yani.

emekli olunca bulacağınız işte asgari ücret olacak büyük ihtimal. emekli aylığı şuan aldığınız paranında altında olacak..maddı açıdan özel sektörde daha agır şartlarda çalışığ yine aynı parayı kazanacaksanız emekli olmayın..ama emekli olurum bulacağım iş rahat olur ordanda para alırım diyorsan mantıklı emeklilik.ben şahsen emekli vaktim gelse hemen olurum boş duramam ek iş yaparım

işinize devam edin emeklilik maaşıyla katiyen geçinemezsiniz..birde borcunuz var .. emekli olup başka yerde de çalışırım düşüncesinden vazgeçin..emeklilikten sonra başka iş bulsanızda bu iş sizin için garantisi yok emeklidir deyip atabiliyorlar işten. emeklilikten sonra bulabilecek bir işinizde yok henüz.. ikı elinizi başınızı arasına alın düşünün. eğer borç bankanın ise daha dikkatli olun.. işinize devam edin bulanık olan durum engel neyse ortada kaldırın ..bu işler kafaya keyfiyete göre değil bunu bilin. bir yanlış tüm doğruları götürüyor emin olun

Matematik işi hesaplayınca çıkar ortaya aldıgın alacagın ödemelerin hepsi bu

merhaba arkadaşlar tavsiyeler için çok teşekkürler
dediğiniz gibi banka borçları fazla biraz bu yüzden hem emekli hem çalışarak maaş alırsam borçları kapatmayı düşünüyordum aynı işyerimde çalışmayı istiyorum emekli oluncada HR la görüştüm bana dönüş yapacaklar bilgi verecekler miş bekliyorum çalıştırırlarsa emekli olacağım birde hizmetli terciihi yaptım o atama çıkarsa gideyimmi hizmetli maaaşı nasıldır ve süpürme işi yaptırırsalar gitmem özelde yanımda 3 kişi verdiler müdür gibi yani ama herkesin müdürü var benimde 3 tane müdürüm var malesef özel sektör ama bilmiyorum yaaa ne yapacağımı... bekle ve gör görelim mevla neyler neylerse güzel eyler :)

Üst Alt