Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emekli mi olmalıyım yoksa çalışmaya devam mı etmeliyim, karar veremedim?

Merdem

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar,
1 temmuz'da emekliliğe hak kazanıyorum maaşım tahmini 1550 tl çıktı.
ancak şu sorunun cevabını arıyorum toplam kazancım olan toplam gün sayım 5150 toplam yatırılan prim 300.000 tl , toplam yatırılan primi 3 yıl sonra 450.000 e çıkartabilecek durumdayım
emekli maaşıma ne kadar etkisi olur ? geri dönüşlerinizi bekliyorum

çoğumuzun başına gelebilecek bir durum aramızda hiç hesap uzmanı yokmudur yada yol gösterecek biri beyaz masayı bile aradığımda hesap uzmanına hesaplatmanız daha iyi sonuç verir diyorlar Ali Tezel 400 tl istiyor bi hesap için 400 tl israf bence

3 yılda emekli maaşı olarak cebinize girecek olan 56 bin tl den daha avantajlı olacağını sanmam beklemenizin.

Ufuk Bey Merhaba, aklıma yatan durumda bu ancak diğer seçeneğinide öngörebilsem birazcık yardımcı olabilecek birileri vardır umarım.

fazla bir şey fark etmez tahminim 150-200 tl anca fark eder şimdi emekli olsan üç yıl sonra alacağın emekli maaşın zaten o rakamlara bulur.bence hiç bekleme

Ufuk abime katılıyorum 3 yıl emekli maaşı almak varken neden çalışasınız? Ayrıca emekli olun SGDP ödeyerek çalışın hem emekli maaşını al hem de çalışarak hak ettiğin maaşı...

haklısınız 3 sene boyunca 1600 e yakın maaş almak sonrasında 2000 tl maaş almaktan avantajlı ve bu 10 sene sonra bile fark etmiyor.
o nedenle yenibir iş arama çabasındayım ilginize teşekkür ederim sağlıcakla kalınız

Üst Alt