Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emekli olanlar kontrol muayenesinde oranları düşünce ne yapabilir?

furkan-)

Üye
Konular
61
Reaksiyonlar
0
Vergi indirimim sürekli faydalanmaktayım ama diyelim iki yıl sonra emekli olduk sgk biryıl sonra kontrola çağırdı gel bağlım diye herhangibi bir hastaneye sevk etti yeni rapor al diye hastane kalem oynattı derece oranı aşağa çekti %35 .e emeklilik nasıl olur nasıl bir yol izlenir arkadaşlar olmaz demeyin.

Senin dediğin şeyin olması için herşeyin hatta sistemin alt-üst olması gerek.

Sayılı hastanelerden rapor alınız o yüzden mesela örnek veriyorum bir arkadaş Siirt'te rapor almış ve oranı %82 fakat İstanbul TIP FAKÜLTESİNE ( Çapa ) geldiğinde oranı %42'ye düştü.. Yani dediğin şey oluyor fakat benim dediğim durumlarda.. Yani Anadolunun ücra bir köşesinden aldığın rapor Büyük bir araştırma hastanesine geldiğinde büyük bir düşüş oluyor..

furkan-)

Yani şöyleki ilaç kullanmayı bırakırsan veya bırakırsak şunu bilelimki
elde ettiğimiz emekliliğimizide riske atmış oluruz.
(Düzelmez hani ya Hastalığın tamamıyla düzelmesi biyana, kim istemezki.)

Veya ilaçları kullanıp sahip olduğumuz hastalığın bütün listelerden çıkartılması.
(Hastalığın hastalık listesinden çıkartılması, Hastalığın emekli olunacak hastalık
listesinden çıkartılması. Açıklayacak olursak bu böyle uzar gider)

böyle birşeyi kastettim sistem falan olamaz diye anlayacağın.

Son düzenleme:
sgk % 80 ile beni malulen emekli etti

şimdi ehliyet almak için devlet hastanesinden % 45 rapor alırsam emekliliğim iptal olur mu?

Son düzenleme:
Vergi indirimine hak kazanildigi tarihteki yonetmelik gecerlidir ona gore islem yapmalari gerekir yapmazlarsa mahkeme yolu gozukur ancak surekli vergi indirimi ile emekli olmus birinden tekrar kintrol istenmesi pek nadir gorulen bir seydir boyle seyleri dusunmeyin bence

Üst Alt