Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emekli olduğumda 2022 maaşı alabilir miyim?

ragip66

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
%51 oranında raporum var. ssk dan emekli olmak için müracaat ettim maksimum 950 lira maaş bağlanacağını söylediler. eşim ben ve 4 çocuğumla birlikte yaşıyoruz.. 2022 maaşına başvuruda bulunmak istiyorum şartlarım uygunmudur? şimdiden tşk ederim vereceğiniz cvp lar için..

ragip66;

2022 maaşı almanın şartlarından biriside, engellinin her ne adla olursa olsun sosyal güvencesinin olmaması gerektiğiir.Emekli olursanız 2022 maaşı alamazsınız

Emekli olup daişyerinde tekrar çalışabilirsiniz. Sigorta pirimleri ödemek koşulu ile 2 maaş alabilirsiniz. 2022 vermezler zaten.

Peki arkadaşlar ben bir işyerinde engelli kadrosunda 1.250 TL net maaş, 1.650 TL brüt maaş olarak çalışıyorum, eşim ev hanımı %50 raporu var, 4 ve 8 yaşlarında iki de çocuğumuz var üstümüze ev ve araba yok arsa yok bu durumda eşim 2022 maaşı alabilir mi.? Yoksa nasıl bir yol izlemeliyim.!

(Bu sorumu geçen hafta Kalemşör (Melek) hanıma sordum ama cevap alamadım) Şimdiden vereceğiniz cevaplar için teşekkür ederim...

murat6677;

Bir işiniz olduğundan dolayı otomatikman iptal olur. Ama kriterler tamam ise VE eşiniz veya çocuklarınız sakat ise evde bakım maaşı alabilirsiniz.

murat6677,

maalesef sigortalı çalıştığından dolayı eşine 2022 aylığı baglanmaz.

Üst Alt