Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emekli olduktan sonra aynı işyerimde çalışmaya devam edebilir miyim?

murat30

Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
0
uzun uğraşlar sonucunda bende vergi indirimiyle emeklilik hakkı kazandım. yüzde 57 raporla kasım ayında emekli olucam allah izin verirse ama merak ettiğim konular var... emekli olduktan olduktan sonra aynı işyerinde çalışmaya devam etmek istiyorum maaşımda kesinti olucakmı? sgk emekli olman için işverenin seni işten çıkarmış olması gerektiğini söyledi.. bu işyerinde 2 yıldır çalışıyorum emekli olurken 2 yıllık tazminatımı işyerim bana ödicekmi?

aynı işyerinde işveren çalışmandan memnun ise devam edersin maaşın fazla bir fark olmaz emekli oldugunzaman işyerin sgk bildirip sgp kesilir ise hem emekli maaş hemde aylıgını alırsın ayrıca emekli olmadan önceki calışmış oldugun tazminatıda işyeri giriş çıkış göstererek öder

emeklilik sonrası çalışma

merhaba sayın site yetkilileri ve arkadaşlar... kasım 20de işallah almış olduğum yüzde 57 vergi indirimiyle emekli olucam ama aynı işyerinde çalışmaya devam etmekte istiyorum!! kafama takılan şu.. emekli olmak için işten çıkıcam emeklilik için sgkya müracat edicem ve ilk emekli maaşımı alana kadar eski işyerimde çalışamicakmıyım? yoksa hemen giriş çıkış yapıp normal çalışabiliyormuyum? bilmem anlatabildimmi :)

işten çıkmanıza gerek yok işten çıkmadan işlemleriniz tamamlanır emekli olurken aynı işyerinde boşluk vermeden çalışabilirsin

ugur bey açıkçası niyetim tazminatımı alıpta tekrar aynı işyerimde çalışmak istiyorum nakit sıkıntısı anlarsınız işte!! fırsat bu fırsat mecburi emekli olucağım için ilerde kendim felan çıkarsam tazminat alamam... :) yani emeklilik işleri sürerken işyeri beni tazminatımla beraber işten çıkarsa bile ben aynı işyerinde girdi çıktı ile işime ara vermeden çalışabileceğim öylemi?

Üst Alt