Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emekli olduktan sonra çalışabilir miyim?

ekol

Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar malum emeklı maasları ortada emeklı olduktan sonra ne gıbı bı ıs yapabılırız şirketle konustum izin vermıyolar çalımaya devam etmeme aramızda emeklı olupta bi işte calısan arkadaslar varmı,ne önerirsiniz hangı sektörde iş bulabilirim ortopedik engelliyim.

Malülen emekli olanlar kendi adına çalışabilir ancak başka bir işyerinde sigortalı olarak çalışamaz.

Erken engelli emekliliğinden yararlanıyorsanız o zaman her türlü çalışırsınız.

ekol
Merhaba ben 14 ağustosta dilekçeyi verdim 45 gün tatil yaptım sonra iş aramaya başladım (4a dan erken emekli oluyursanız tabiyki çalışa bilirsiniz ama memur yada malulen emekli olursanız maalesef) ortapedik engelliyseniz iş yok fabrikalar bile eli ayağı sağlam engelli arıyor ilanda engeline göre iş verilecek yazıyorlar aradığımda depoda mal indirecek kamyon yükleyecek şekilde pozisyonumuz var diyorlar bir tane ik müdürüne ağzıma geleni verdim siz geri zekalısınız malsınız aptalsınız insan değilsiniz sağlam halinizle iki tane leptop çantası taşımaktan acizsiniz feryat figan ediyorsunuz engelli insana kamyon boşalttırıp yüklettirecek iş veriyorsunuz Allah bildiği gibi yapsın hepinizi dedim çıktım kasımın 25 inden beri hiç bir iş görüşmesine gitmiyorum arayanlarada benim şartlarım bu size uyuyorsa görüşelim yoksa kusura bakmayın ben eşşek değilim diyorum kesiyorum engelliyiz diyede kendimizi iyice kötürüm haline getirtmeye gerek yok.

cabbarehlinamus

Yanlış bilgilendirme yapmayalım lütfen erken engelli emekliliğinde memur olarak da emekli olsanız çalışmanızda bir problem olmuyor.

Üst Alt