Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emekli olduktan sonra kura ile memur olabilir miyim?

Konular
5
Reaksiyonlar
0
s a ben kuraile memur alımına baş vurdum 1 kura nezaman 2 ben 1 ay sonra bağkurdan emekli olmak için baş vuracağım 3kura çıkarsa memur olup emekli olabilirmiyim

Emekli kamuda çalışamaz çalışmak istese bile emekli maaşını kestirmek zorunda....

3 5 yıl sonra emekli sandığımdan emekli olurmu

şimdi emekli oldum kuradan memurda oldum emekli maaşı kesilince memur olabilirmiyim birde 1300 gün 4 c li olursam 4 c den emeklisi olurmuyum

şimdi emekli oldum kuradan memurda oldum emekli maaşı kesilince memur olabilirmiyim birde 1300 gün 4 c li olursam 4 c den emeklisi olurmuyum

emekli oldum kuradan memurda oldum emekli maaşı kesilince memur olabilirmiyim birde 1300 gün 4 c li olursam 4 c den emeklisi olurmuyum

emekli olduktan sonra çalışabilirsiniz ama iki yerden de emekli olamazsınız.çalıştığınız için kura ile atanamazsınız.

emekli maaşı alan bir kişi atansa bile iş başı yaptırmazlar.

Ya bırakında ihtiyacı olanlar işe girsin emekli oluyorsunuz bide yetmiyormuş gibi tekrar memur olmak istiyorsunuz hak mı bu!

Biumut;
Nede güzel söyledin emekli maaşı+memur maaşı almayı umuyor bazı arkadaşlar ee birde oldu olacak memurluktan emekli olunca bir daha memur olunsun ne güzelmiş

türkiye şartlarında insanlar emekli olmak için ne mücadele veriyorlar ellerine bile geçmiyor , bir yandada bazı kişiler hem emeklilik hemde devlet memurlugu istiyorlar.

daha emekli olamadık ancak hayat şartları ağır 2 çocuk okutuyorum herhalde iyi maaşlı bir iş isteyeceyim

kimse sizden daha iyi degil her insanın problemleri var şunu unutmayın ülkemizde o kadar ac ve fakir insanlar var..

bu ülkede ac insan olduguna inanmiyorum devletimiz herkeze sayip cıkıyoryeterki onlar yatmasınlar azmetsin calışsınlar

bu ülkede ac insan olduguna inanmiyorum devletimiz herkeze sayip cıkıyoryeterki onlar yatmasınlar azmetsin calışsınlar
Bizde onu diyoruz işte, verilen bu fırsatı biz kullanalım, herkesin kendine göre sıkıntıları var kimsinin azda olsa geliri varken kimisinin o bile yok.

Sen emekli olduktan sonra part time iş yapabilirsin belki ama onu bile zor yapabilecek olan insanlar var bu yüzden bırakında bizler kullanalım bu şansı!

erkan kardes cok sey ıstıyorsun hem 4/c hem bagkurdan hem devlet memurlugu sen once bunların hangı kurum oldugunu ıyı ogren ondan sonra ne olucagım dıye dusun sen 4/b yanı bagkurdan emeklı ol sonra 4/a dan sgk dan sosyal guvenlık destek prımı odeyerek sıgortalı olarak ozel sırketlerde calısabılırsın kendı ısını kurabılırsın ne ısın var 2 tl fazla maas alıcagım dıye kendıne yıpratıyorsun kardes emeklı olsan asgarı ucretlede calıssan ssk lı olarak maasın gene 1500 lıra olur devlet memuru olsan cokmu alıcaksın 4/c lıler nekadar aylık alıyor bılıyormusun 850 tl ve devlet ıcınde ısletılen ozel ısletmeler gıbı ıslerı ssk sı karları 5 gun memurlar gıbı calısmak okadar

ne kadar bencilce bir yorum bu.. sen insanların ne halde olduğunu bilmeden nasıl böyle bir yorum yazabiliyorsun üstelikte engelliler sitesinde sana sadece yuh diyorum.. allah gönlüne göre versin... şunu unutmaki hayat şartları çok ağır ve giderek ağırlaşıyor.. insanlar bir umut diye herşeyi göze alarak çalışmaya devam ediyorlar ama sen sadece oturmuş bencillik yapıyorsun.. hayat sana güzel heralde..

Allah hepimizi kinden ,hasetten,nefretten,bencillikten,kibirli olmaktan korusun.

kardeş sana tek bir şey diyecem sakın emekli olma bagkurdan ve kurada durumuna bak memur ol emekli olursan bu iş sarpasarar bende senin durumundayım .Artı emekli olur da memurluga atanırsan emekli sandıgı ikisini birleştirip memuremeklisi 3-5 senede yapmıyor ve sıfırdan başlatıyor . iki roporun %52nin üstünndeyse 16 yılda yeniden emekli ediyor sonra iki maaşıda veriyor hem bagkur hem emekli sandıgı iyidüşün kararver bu kesin kaydeymiş

serdar kardes bu yasa nerede varmıs nereden cıkardın onu bu yasayı senmı uyguluyorsun sen sgk ya gıt bak basvur emeklılık nasıl bır sıstem dıye ssk a bagkur emeklı sandıgının bırlesme yaptıgını kazanılmıs hakları nasıl sıfırdan baslatılır hem emeklı sandıgı hem bagkur nasıl emeklı olunucak varmı orenegın oyle

Üst Alt