Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emekli olduktan sonra SGDP ödeyerek çalışırken vergi indirimi nasıl uygulanacak?

Kosavalı

Yasaklı Üye
Konular
16
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar özel sektörde çalışmaktayım ama vergi indiriminden emekli olduktan sonra tekrar çalışmak istiyorum ama başka işyerinde sosyal güvenlik destek primi yapılınca saglıktan faydalanacam ama emekli olupda vergi indirim yazısı eski işyerin ismi yazılı nasıl olcak hem maaşıma yansıcakmı agi alcakmıyım

Arkadaşım Vergi indirim belgenizi almış olmanız farklı bir işte çalışacak olmanızı etkilemez, Maliye Vergi indirimi için o işyerinize o zaman muhatap almıştır sadece, belgenizi Yen'i işyerinize verirsiniz aynı indirimden yararlanmaya devam edersiniz. Agi veya diğer sair haklarınızı elbette Yen'i işyerinizde de alırsınız

yssmn

Forumda bazı konulara eğildim okudum diyorlarki iş degişikligi olunca yeni iş yerinize vergi indirim yazısı isteyin deniliyor eski iş yerinki ni kabul etmiyorlarmış böyle birşey varmı

Arkadaşım yeni gireceğin iş yeinin adres bilgilerini alıp maliyeye gidiyorsun sana 2 tane form verecekler onu doldurursun o formlardan bir tanesinde işyeri bilgilerin olacak, onlar vergi indirim yazını yeni gireceğin şirkete göre düzenlerler, sende alır yeni işyeri ne verirsin ayrıca sağlıktan neden yararlanamıyacaksın anlayamadım. sgdp li olarak girişin yapılacak yine vergi indirimin maaşına ilave olacak

Üst Alt