Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emekli olduktan sonra SGK hangi hastalıklarda yeniden rapor ister?

PANEL76

Üye
Konular
22
Reaksiyonlar
0
Arkadaslar emeklı olduktan sonra ssk ilerki yıllarda hangi hastalıklardan tekrr rapor isteyebılır...not:rapor sureklı olmasına ragmen....

Genelde kanser ve psikiyatri söz konusu olduğunda kontrol koyarlar. Ama bunun da bir kuralı yok! Omurilik felçi olan kişilere kontrol koydukları bile oluyor iyi saatte olsunlardaki abiler! :)

Bülent cevabıma teşekkür ederım pekı suana kadar hiç işitmeden ssk rapor verdımı bu sitede veya dısardan hıç bilginiz varmı bu konuda

Kardeşim mesela benim omurilik ten banada kontrol verilmişti neyseki sonradan iyisine denk geldik herhalde kontrol kaldırıldı

savaş kardesım işitmeden verılrlermı sence

İşitme kaybının iyileşmesi mümkün değilse kontrol muayenesi istenmez.

Bu kadar kasmayın siz de. Olacaksa olacak, olmayacaksa olmayacak. Bugünden bu kadar strese gerek yok. Yazıktır.

Kronik vücuda yerleşmiş artık onunla yaşamak zorundasın demek

bulent bey anladım ssk nerden anlıcak iyilesmesı mumkun olup olmadığını ....suan çalıştığım için evlıyım çocuk var ılerde kotu bırsey gelırse yas 40 dayandı nerde çalışırım ..

okan01;
teşekkür ederım kardeşim

bulent bey raporumda açıklamada aynen bu yazıyor bilateral inaktif kronik otitis media +işitme kaybı

Raporda kronik yazıyor murat kardeşim biraz öncede dedim ya kronik olduğu zaman kontrol koymazlar

okan01;

tamam kardeşim allah razı olsun hayırlı akşamlar...

arkadaşlar soruma yardımcı olursanız sevınırm...ben emeklılık basvurusu yapıcam kararsız olduğum için maaş konusunda neyse dıyelımkı başvurdum ama işyerınde hala çalışıyorum sgk bana emklılık hakettıgıme dair bır belge yolladığı zaman ve bu belgede raporumla iligili kontrol muayenesı yanı atıyorum 1 yıl sonra kontrol koyarsa ben emeklı olmak ıstemıyorum deme yada vazgeçme hakkım varmı (bu arad raporum suresız vergı ındırımımde suresız) tekrar kontrol ıster dıye korkuyorum bırazda işimden olmıyayım dıye bu konuda yardımcı veya bılgısı olan varmı aranızda....

Olası bir emeklilikte istediğiniz zaman "emekliliğimi iptal edin" diyebilirsiniz tabii ki.

teşekkür ederım bulent bey bu ıyımış ozaman...

peki öyle bişey olduğu zaman o zaman normal gün ve yaşa geldiğimizde tekrar emeklimi olabiliyoruz..

Tabii ki. Ne zaman isterseniz emeklilik başvurusu yapabilirsiniz

Üst Alt