Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emekli olduktan sonra sigortalılık süresi işler mi?

HakanEs26

Üye
Konular
28
Reaksiyonlar
35
Merhaba arkadaşlar sorum şu ;

bu ay yani kasım ayı sonunda engelli raporum ile emekli olmuş olsam şu anda sigortalılık sürem 24 yıl bu sigortalılık süresi devam eder mi ?

önümüzdeki mart ayında 4500 gün kısmi emeklilik ile olsam yani malulen 25 yıllık sigortalılık sürem devam edecek mi çükü aralık 2024 de 25 yıl sigortalılık sürem dolacak..

şimdiden teşekkürler.

ben 4500 gün 20 yıl çalısma ile %55 engelli raporuyla normal emekli oldum dostum.Çalısmaya devam ediyorum.Sigortam sıfırdan başladı.O dediğin şekilde olmaz sanırım.Şartları sağlıyorsan zaten normal emekli oluyrsun senin engel oranını bilmiyorum ama..

HakanEs26

Sigortalılık süresi ilk kez sigortalı olunan tarihten emekli olunacak tarihe kadar geçen süre demektir. Emekli olduktan sonra da bu süre işler.

Ama engelli emekliliği ile "normal" emeklilik arasında bir maaş farkı olmaz ki "süre dolsun da engelli emekliliğini iptal edeyim" diyesin. Hatta, bilerek söylemiyorum ama, maaşın düşerse şaşırmam. Her gün haklar gasp ediliyor zira

Üst Alt