Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emekli olduktan sonra tekrar çalışanların maaşından kesinti yapılıyor mu?

bayseyyah

Üye
Konular
22
Reaksiyonlar
0
bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yardım ric.

[FONT=verdana]Yeni Sosyal Güvenlik Mevzuatı uyarınca, nereden emekli olursa olsun, emekli olduktan sonra SSK’lı olarak işe girenlerin emekli aylıklarından kesinti olmaz. İşyerinden aldıkları ücretlerden SGDP (Sosyal Güvenlik Destek Prim) kesintisi olur. Emekli olup işyeri açan, şirket ortağı olanların ise emekli aylıklarından kesinti yapılır…[/FONT]

hayır yapılmıyo hatta iş yeriniz kurumsal bi firma ise artış dahi oluyo bende artış oldu iş yerimdeki maaşımda:)

bunu nasıl yaptılar kardelen ??

bunu gecen ay bodromda farkettim önceki kesintiler artık olmadığı için maaşa yansıyomuş süpriz oldu bana da 90-100 lira kadar artış oldu

bgüne kadar söylenmemiş bir şey söyledin valla:)

her özel şirket yapıyomu bilmiyorum bende genel müdürlüğü ins kaynaklarını arayıp sordum önce bodromda tazmınat yıllık izin ücertelrim olduğu için farketmemiştim bu ay maaş yatınca farkettim banada süprüz oldu:)

kurumsal firmalar kanuna aykırı bişey yapamadıkları için maaaşa direk yansıyo:) ben okumuştum sitede daha önce böyle bir yansımanın olduğunu:)

Üst Alt