Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emekli oldum. Ama emeklilik yazım SGK'dan gelmedi hala..?

Kaan58

Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
slm arkadaşlar evime posta ile maaş bağlama kararı gelmedi 4 aydır maaşımı almaya devam ediyorum bunun bir sakıncası olurmu yoksa sgk dan talep etmemmi gerekiyor

Arkadaşım hayırlı olsun emekliliğiniz bende yeni oldum 20 gün önce merak ettiğim konu şu muracatınızdan nekadar süre sonra maaş bağlandı size

perkam5 teşekkürler Allah herkese nasip etsin inşallah 2 ay sürdü biraz sabırlı olmak gerekiyor

@Kaan58

SGK aylık bağlama dükümanlarının nasıl birşey olduğunu merak edenler için kendi konumda ekran görüntülerini paylaşmıştım.

5.sayfa 64.mesajdaki linklerde, gelen 3 sayfanın da fotoları var.

Herhangi bir yere sunmayı gerektiren, elimizin altında bulundurmamızı gereken önemli bir bilgi yok.Maaşın hesaplanmasına temel rakamlar, çıkan ek ödeme, maaş vs rakamlar yeralıyor.

Evde bulunmadığınız bir zamanda posta gelmişse götürüp muhtarlığa bırakma ihtimalleri var.Orayı bir kontrol edin.Ama sonuçta olsa da olur olmasa da olur diyebileceğimiz kağıtlar.Formalite yani.

http://www.engelliler.biz/forum/eme...asvurusu-ve-sonrasinda-emeklilik-cabam-5.html

Son düzenleme:
Üst Alt