Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emekli oldum, aynı yerde çalışıyorum. İşyerim vergi indirim hakkımı vermiyor?

avci2209

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
Merhaba vergi indirim hakkım vardı emekli oldum tekrar aynı işte çalışmaya başladım.
Ancak vergi indirim hakkın olmadığını söyleyerek ödeme yapmadılar. İş yerim tekrar başvuru yapmam söylendi.
Bana çok mantıksız geldi. Vergi indirim hakkım vardı erken emekli oldum . Tekrar başvuru yapmam doğrumu dur?
ne yapamam lazım . Bilgi vermenizi rica ederim.

Hayır vergi indiriminiz devam ediyor muhasebeciniz işi bilmiyor bende emekliyim ama hala devam ediyor destek primine tabi olarak çalışıyorum anlamıyorlar ise vergi dairesini arasınlar yada eposta göndersinler

Muhasebecine deki vergi dairesini arıcekmişsin gittim konuştum vergi dairesi hayır yeniden evrak almayacaksınız sizin vergi indiriminz var işyeri değişikliğiniz yok dedi aynı işyeri işyeriniz muhasebe birimi vergi indirimne devam edecek dedi deeeeeeee yalnızca işe girişimi 2 kodundan yapıpı devam ettiğinizde program sizi yönlenrip hesaplamayı yapmaya devam ediyormuş deeeeeeee

tamam sağollun

muhasebe ci en sonda ikna oldu bu ay başlatıyor

Üst Alt