Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emekli oldum. Kontrol muayenesi istenmemesine rağmen yeni rapor vermeli miyim?

psinermin

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar

ben 20 yıllık memur iken böbrek yetmezliği rahatsızlığım nedeniyle yaş sınırına bakılmaksızın emekli oldum.
Ancak raporum süreli, süre sonunda maaşımın kesilme durumu var mı?
Ayrıca bana hiç bir şekilde SGK dan kontrol muayenesi istenileceğine dair bir bilgi verilmedi. Acaba raporumun süresi dolunca ben yenisini alıp kendim mi SGK ya göndereceğim. Ben gönreceksem hangi birime göndermem gerekir?

SGK sizi o raporla emekli etmiş ve size kontrol şerhi koymamışsa, yeni raporu herhangi bir kuruma vermenize gerek yok. Raporunuzun emekliliğinizle bir ilgisi yok.

Cevap yazdığınız için Teşekkür ederim. Ancak benim raporuma istinaden beni emekli ettiler,SGK'nın sağlık kurulu, raporumu onayladı ve normal emekli olmama daha 6 yıl vardı.

Burdan anladığım kadarıyla SGK raporun süreli olup olmamasına değilde rapora konu hastalıkların düzelip düzeleyemeceğine bakıpta kontrol şerhi koyuyor.
Yada umarım böyle oluyordur diyim :)

Sayın psinermin, ''raporum süreli, süre sonunda maaşımın kesilme durumu var mı?'' diye soruyorsan'ki ben öyle anladım
şayet süreliyse, süre sonunda kontrol muayenesi istenir bu herkes için geçerli bunu bilmeniz lazım ''Bülent bey gerekli açıklamayı yapacaktır''

Üst Alt