Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Emekli oldum. Kontrol muayenesine heyet günü gelmeden başka hastalık çıkarsa..?
officer nasıl omalı fizik doktoru gördü sağlamdır dedikten sonra başka hastanede bel fıtığı çıktı heyete emar sonucunu sunmam yeterli olurmu ? bilginiz varmı bel fıtığının durumuna göremi yüzde x veriyolar yoksa bel fıtığı var oran şu kadar diyorlar veya oran ne olur orta seviyeden.
OturanBoğa sgk sürekli olmasına karşın kontrole gönderiyor çıkacak sonuç vergi indiriminide bağlıyor birbirine bağlı öylemi tekrar ankarayamı gönderiyolar?
Vergi indirim hakkı sürekliyse sgk ne demeye kontrole gönderiyor? SGK kendisi mi hastaneye sevk etti, yoksa sgk sizi defterdarlığa sevk etti defterdarlık da hastaneye mi?
@OturanBoğa sgk kendisi hastaneye sevk ediyor herhalde yazıyı yazayım
''İlgi: 05/01/2017 tarih ve sayılı müfettiş kurumumuz sigortalılarından x tahsis numaralı isme 193 sayılı vergi kanunun değişik 31. maddesine göre aylık bağlanmış olup vergi indiriminden yararlanmasına esas olan engelli sağlık kurulu raporlarında sonra yada söz konusu engelli sağlık kurulu raporlarına çok yakın tarihlerde başvuru yaparak başkaca engelli raporu aldıkları ve bu engelli raporlarında engel oranlarının %40 ın altında belirlendiği tespit edildiğinde ilgide kayıtlı müfettiş yazısına istinaden kontrol muayene için hastaneye sevk edilmesi uygun görülmüştür.
Bu sebeple adı geçen sigortalının kurumumuzca yapılacak işlemlerine esas olmak üzere düzenlenecek olan ayrıntılı bilgileri içerir (ıslak imzalı - mühürlü) sağlık kurulu raporunun il müdürlüğümüz 4.Emeklilik servisine gönderilmesini bilgilerinize rica ederim.
SOSYAL GÜVENlik MERKEZ MÜDÜR YARDIMCISI
Belirtilen eğitim araştırma hastanesi baş tabipliği başvurunuz gerekmektedir.''
Bende gidip doktorları gezdim. pazartesi günü heyete gireceğim. başkaca nedir psiko teknik aldım başkaca derken? ehliyet içinde yenilemek için başvurdum buarada bu haberi alınca rahatsızlığımı söylemedim ve gitmedim bunlardan olabilirmi..raporda sürekli yazıyor 2 senedir emekli oldum doktora gitmeye ara verdim ondan olabilirmi yani ilaç raporum var 1 yıllık.. doktor her gitmemde aynı şeyler kronik bir durum var nöbet türü bir durum epilepsi değil elimde olan sadece geçmiş döneme ait dosya dolusu istirahat raporum ilaç raporları video norolojiden yazılan nonepileptik psikojen nöbet diyip psikiatri sevk etti onlarda ilaç ne kullanıyorsun yazalım diyip gönderdiler araştırmadan öle devam etti kafamın rahatlığına göre seyir eden bir durum tam emekli oldum şükür kafamdan sorunların büyük bölümü kalkmasada nefes aldım öyleki dışarıya bile çıkmıyorum kafamı bozmasınlar diye kendimin doktoru olmaya çalışıyorum takıntı endişe anksiyete vs obsesif kompülsüf boyutunda kaygılanmam bir çok kez hastaneye gidip heyet vs gözle görülür elle tutulur bir durumum olmaması eeg vs gibi özür dilerim yine uzatttım teşekür ederim sabırla okuduğunuz iiçin
Hastanede bir inceleme olmuş anladığım kadarıyla. Yani size özel bir kontrolden ziyade belli tarihler arasında o hastaneden alınan raporla inceleniyor.
Kontrolleri yaptırdığınızda sorun olmadan emeklilik devam edecektir...
@OturanBoğa hocam bugün heyete girdim cuma günü bir üst heyete tekrar girmemi söylediler 3 kişi pskiatri doktor giriyolarmış neden anlamadım
birde şimdi olursa bu rapor ankaraya gidiyormu yani vergi dairesimi içinmi istemişler okudunuzmu yukarıdaki bana gönderilen kağıdı hocam
Vergi dairesi ile bir ilgisi yok. Hastane denetim yemiş büyük olasılıkla... Hastane raporu düzenleyip doğrudan sgk sağlık kuruluna gönderecek, orası da %40 üzeri oran olduğunda emekliliğin devamına karar verecek.