Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emekli olmak için vergi indirimi alınması şart mıdır?

hazelcan

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Merhabalar ben raporumu devlet hastanesinden aldım kontrollerim kan verilerim vs. üniversite hastanesinde vergi indirimi için başvuru yaptım cevap olarak raporda hastalık türü işaretlenmemiştir diye ibare yazmışlar hastane düzeltmesi gerek vs.ben 16.01.2007 işe başlama yılım vergi indirimi almadan emekli olabilir miyim yoksa mutlaka vergi indiriminden yararlanmam gerekir mi yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

SGK'lı olarak çalışan 01.10.2008 den önce işe girenler emekli olabilmek için vergi indirimi almak zorundadır.

peki raporu nasıl değiştireceğim yeniden heyetemi gireceğim yoksa hastalık türünü elle yazıp kaşe mi vururlar

Hastanenin sağlık kurulu ile bir görüşün.Onlar sizi yönlendireceklerdir.

Emekli olmak için vergi indirimi alınması şart mı?

merhaba

benim yüzde 48 raporum var sorum şu vergi indiriminden yararlanmıyorum emeklilik yaşım geldiğinde vergi indiriminden yararlanmadıgım için emekli olamıyor muyum ?
veya emekli yaşım gelince vergi indirimine başvurdugumda emekli olabiliyor muyum ?

htcygt

İlk sigortalılık 1 ekim 2008'den önce ise ve emeklilik 4a (ssk) statüsünde olsacaksa, emekli olabilmek için vergi indirim hakkı kazanmış olmak şarttır.

26/12/2013 de ilk sigorta başlangıcım dediğinizden çok anlamadım

OturanBoğa
ilk sigorta girişi 2008 öncesi 4a ile başlayıp 2008 sonrası 4c ile devam ediyorsa yine vergi indirim belgesi gereklimi

zeynep82

Güzel soru benim de aynı !!!

Tam emin değilim, son 3 yıla göre galiba yani bizim vergi indirimi zorunlugu yok bence...

htcygt
Sizin de ilk sigorta başlangıç. tarihi nedeniyle vergi indirimi ile işiniz yok.

zeynep82
Emekliliği 4c statüsünde olacakların vergi indirimi ile hiç bir ilgisi yok.

Üst Alt