Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emekli olmak için vergi indirimi almak şart mı? EKPSS için alınan rapor olur mu?

Konular
6
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar ben bipolar affektif bozukluk tan %40 sürekli rapor aldım herhangi başka bir sağlık sorunumda yok geçenlerde bir sitede gördüm 2008 deki yasadan önce sigortalılığı başlayanların mutlaka erken emeklilik için vergi indirimine başvurmaları gerekiyormuş ben bu raporu EKPSSye girmek için aldım ve vergi indirimine başvurduğumdada raporun oranının düşme riski var mı? çünkü birde sağlık kurulu inceleyip karar verecekmiş.... kafam karıştı sizce riske girmelimiyim? bu arada birde askeriyeden çürük aldım 2 hafta önce...

Raporun tarihi yeni olduğu için elinizdeki raporu kabul ederler. Ama sadece 1 Ekim 2008'den önce sigortası olup, ssk (4a)'dan emekli olacakların ssk'lı olarak çalışıyorken almaları şart vergi indirimini. Memurluktan vs. emeklilikten bahsediyorsak alma şartınız yok zaten. Emeklilik zamanınız geldiğinde kurum sevki ile yeni alacağınız rapor oranı kabul edilir.

Üst Alt