Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emekli olmalı mıyım? Emekli olursam ne kadar maaş alırım?

kara5538

Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
0
Slm arkadaşlar 2003 yılında sigorta başlangıcım var şu anda kamuda 9 yıldır çalısıyorum 2 ay öncede vergi muafiyeti aldım %42 emekli olmak istiyorum fakat emeklilik maası hesabını yapamıyorum 3 yılda bagkur ödemişligim var esnaflıktan . Sigorta pirimim 3889 gün SİZCE nekadar emekli maaşı alırım ve emekli olmamı tavsiye edermisiniz görüşlerinize saygı duyarım şimdiden teşekkür ederim
2012 Yılı Toplamı

60​

6.143,06​

Genel Toplam

3.889​

29.080.903.743,99​

Emekli olmalı mıyım?

Sayın arkadaşlar ben burda ne kadar konu açtıysam yüzlerce kişi açtığım konuya sadece bakıp geçmiş iki kişi haricinde kimse yorum yapmıyor. Beni mi ciddi bulmuyorsunuz konuları mı ciddi bulmuyorsunuz. Emeklilik hakkında deneyimi olan veya bilgisi olan kişilerden emekli olmak bana getiresi veya götürüsü nelerdir.
Bilgi paylaşımı istedim ama hiçbir yorum almadım.Sizlere teşekkür ederim.

hizmet süreniz,en son aldığınız maaş ne kadar?

ayrıca işe giriş tarihiniz,prim gününüz nedir?

ben hem emekliyim hemde çalışıyorum böyle bi imkanın varsa neden olmayasın.hiç düşünme bence.

1991 sigorta başlangıcım 2003 kamuya girişim pirim günüm toplam 3900 gün 29.080.903.743,99 son yatan 60 günlük 6.143.06 ve 3 yıllıkda bağkurum işlenmememiş son maaşım 1600 tl emekli olunca kaç lira maaş alırım tahmini ve emekli olmamı tavsiye edermisiniz ? 2 ay önce %42 vergi indirimi aldım kamuda 9 senem oldu gurbette sıkıldım yorumlarınız için teşekkürler...

800-1000 tl.arası emekli maaşı olabilir tahminen.hizmet süreniz az olduğu için.

teşekkürler:D 3 yıllık esnaf bagkuru işlenmezmi borcum yok ödedim

emekli olduktan sonra gene çalışma hakkın var.çift maaşalırsın...

emeklilik esabı

SLM arkadaşlar ben 9 yıldır kamuda işçi olarak çalışmaktayım vergi muafiyetim de var 1991 sigorta başlangıcım var emekli olmayı düşünüyorum fakat malum emekli maaşları düşük 5 nufuslu bir aileye zor yeter emekli maasımı hesaplamaya kaltıgımda emeklilik hesap sitesi 984.47 diyor resmi sitesi diyer bir site ise 1485,28 diyor

[FONT=Arial]EMEKLİ MAAŞINIZ[/FONT]
[FONT=Arial]Emekli Maaşınız[/FONT]
[FONT=Arial]1.428,16 YTL[/FONT]
[FONT=Arial]Ek Ödeme[/FONT]
[FONT=Arial]57,13 YTL[/FONT]
[FONT=Arial]Toplam [/FONT]
[FONT=Arial]1.485,28 YTL[/FONT]

[FONT=Arial]Sosyal Güvenlik Danışmanlığı kapsamında değildir. Kullanıcı girişi esas alınmıştır. Başka kurumlarda geçen hizmetler ve özel durumlar dahil değildir. Bilgilendirme amaçlıdır. Kurum kayıtları esastır

[FONT=Arial Black]08.2012 tarihi itibariyle hesaplanan Aylık : 984.47 [/FONT]

[FONT=Times New Roman][SIZE=3]hangisi gerçekci bilemedim SGK nın sitesi 984.47 tl Emekli Maaşı Nasıl Hesaplanıyor ise 1485,28 diyor görüşlerinizi bekliyorum bu arada 4009 günüm oldu [/SIZE][/FONT][/FONT]

SGK'nın kendi sitesi düşük hesaplıyor. Burada emekli olan arkadaşların aktardıklarına bakarsak, diğer sitelerin hesaplaması daha doğru. Yani, 1450 TL gibi bir aylık bağlanması daha muhtemel diye düşünüyorum

Üst Alt