Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emekli olup aynı işyerinde çalışmaya devam edeceğim. Kıdem tazminatım..?

Ruhix

Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Selam bende emekli oldum aynı işyerinde calismaya devam edeceğim
%91 1derece vergi indiriminden yararlanıp emekli oldum henüz maaş bağlamalıdır.
isyerim 50 gün iznim var odemiyorlar .kidemimide de odemiyorlar kıdemimi içerde tutacakmis işten ayrılırken en yüksek banka faizi neyse hesaplayip ödeyecekmis.
İkinci bir kıdemde Kaç yil daha calisirsam yine o kadar yıllık yeni kıdemde ödeyecekmis .
Bana sgk gittiğim zaman tüm haklarımı aldım de dediler bu işin prosedürü Dogrumu işyerim büyük bir firma bu şekilde yapmaları dogrumudur.

Sakin oyle birsey yapayim deme sgk'ya gittinde butun haklarimi aldim deyip imza attigin zaman is isten gecer sonradan tazminatini falan alamassin

büyük bir holdigte çalışıyorum imza attım nası olsa çalışacagım firmama güvendigim için ama imzaladıgım evrakı okumadım bir nüsha isteyip inceleyecegim.
emekli olup aynı işe devam prosedüründe kıdemimi içerde tutma hakları varmıdır.

Emekli olurken tum haklarimi aldim sifirdan tekrar girisim yapildi siz isinizi saglama alin derim

Teşekkür

Holding'in prosedürü bu diyorlar bir kere kabul ettim artık kader diyeceğim artık. Nasıl olsa kıdem gelicek diye kredi kartına biraz fazla yüklendim bu yaştan sonra başka iş arayamayacagim için katlanicaz artık. Para öderler yalan söylemezler ama bizimki dereyi görmeden parçaları sivamak gibi oldu.

Ruhix öncelikle hayırlı olsun iş yeriniz neden ikramiyenizi vermek istemiyor sonuçta o hakkınız ölümlü dünyada hiç bir sözün geçerliliği yoktur ihtiyacınızın olduğu belirtin hakkınızı alın derim sgk hakkınızı aldığınızı belirtmeyin almadığınız taktirde iş yerinizin hiç bir yasal değeri yok size belirtilenlerin karar sizin.

Tüm yasal haklarımı aldım diye dilekçe yazdı isen şimdiden geçmiş olsun, ama dilekçende emekliliğini hak ettiğinden dolayı tüm yasal haklarım saklı kalmak kaydı ile sgdp (sigorta destek primi) li olarak aynı görevimde devam etmek istiyorum diye yazarsanız haklarınız kaybolmaz ileride olası bir olumsuz durumda hakkınızı kolaylıkla alırsınız.

Pazartesi imzaladigim evrakın kopyasini isteyip incelim yazarım buraya fotoğraf çekip koyabiliyormuyuz evrakı sizde incelerseniz

Ayrıca iyi dilekleriniz için çok teşekkürler herkese allah hayırlı emeklilik nasip etsin arkadaşlar

kardeş öncelikle hayırlı olsun ben de senin gibi aynı şirkette çalışmak istiyorum son durum hakkında bilgi verirsen sevirim.

Kıdemi en yüksek banka faiziyle ödemek diye bişey olmaz.
Kanunda belirtilen bir kıdem tazminat tavanı vardır ve ondan yüksek kıdem tazminatı ödenmez.
İmzaladığınız evrakları iyice inceleyin.
SGK dan emekli olabilir yazısıyla işyerinize müracaat ederseniz,ihbar tazminatı dışındaki tüm haklarınızı ödemek zorundalar.

Üst Alt