Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emekli olup SGDP ile çalışmaya devam edenler sıradan emeklilik zamanı geldiğinde..?

ONURERENEGE

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Ben yuzde 48 raporuyla emekli oldum ve sgdp ile calişmaya devam ediyorum sorum su normal emekli yaşim geldiginde masımda yapılandırma oluyormu

biz engelliler yaş şartına baglı kalmadan zaten normal emekliymişiz gibi emekli oluyoruz,kesinti vs. olmadan.....dediğiniz gibi normal yaşınız geldiginde de yapılandırmaya gerek yok zaten en normainden olmuşuz....YANLIŞIM VARSA DÜZELTİRİM,BÖYLE BİLİYORUM.yorum yapacak arkafdaşlardan katkı sunacak olan varsa memnun ouruz.

ONURERENEGE;
Maalesef olmuyor. Engelliler emekli olurken yaş şartı aranmıyor ve yatan pirimlerinin üzerinden değil, 7000 gün pirim yatmış gibi hesap edilerek emekli ediliyor.

Atıyorum sizin 5000 gününüz vardı emekli olurken 2000 gün devlet tarafından en alt tabandan yatmış gibi gösterilerek emekli ediliyoruz.

Turkiye'de adalet yok 3 tane cocukla 750 tl maas gelde calişma iş yerinde bır de laf atıyorlar emekli olmuş hala calisiyor diyorlar

Üst Alt