Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emekli olurken yeniden rapor istenecek mi?

F.T

Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
SGK isterse emeklilikte Kontrol Muayenesi isteyebilir. Şans...
merhaba benim hastahaneden aldığım 1yıl süreli raporum maliyeden süresiz geldi emeklilik hakkı kazanmama 3 yıl var tekrar hastahaneden rapor isterlermi emekli olurken raporu çalışırken kullanıyorum tekrar rapor alırsam yine maliyeye göndermeme gerek varmı

Bende bu durumu anlamıyorum. Kos koca hastane kaç tane uzman hekimin onayıyla bir rapor vermiş ama SGK sanki o doktorlar iş olsun diye vermiş gibi o raporu keyfi kabul etmeyip yenisini istiyor? Bu bildiğin eşkıya düzeni değilde nedir arkadaş?

Ne yazık ki öyle arkadaşlar.. SGK her ne olursa olsun kontrole gönderme yetkisi varmış. Şayet oranı düşürdüler itiraz olmadı mahkemeye ver yani uğraş dur.....

Derbeder25

Hocam, böyle vakaları gördükçe erken emeklilikten uzaklaşıyorum

Benim sürekli ortapedik %40 vergi indirimi Ankara merkez sağlık kurulu onaylı raporumu SGK kontrole gönderiyor....

burda bir arkadaş yazmış polio sekeli 21 sene sonra kontrol muayenesine çağırmışlar benim 93 yılında aldım 2019 da emekli oldum bakalım ne olacak

Üst Alt